3 entry daha
  • bir ay icersinde ikinci konserlerini izleme serefine ulastim bu super beyefendilerin.harika insanlar kendileri. sahnede nasil da egleniyorlar ve ne guzel bir uyum icersindeler. 3 katli konser mekaninin 3 kati da tiklim tiklimdi ve seyirci grupla harikulade bir sekilde birlesmisti. stef kamil seyirciye susmasini isaret ettiginde 2000 insan birden susuveriyor sonra birden cosuveriyordu. yaptiklari iste usta insanlari izlemek cok ayri birsey.
    fakat soyle bi durum var , stef kamil , bir onceki konserden farkli olarak sadece ceketini degistirmisti , geri kalan hersey , basmali yelege , icindeki yesil tisorte kadar ayniydi . tom pintens de de ayni kilik bulunmaktaydi. sahnenin her zaman sag kosesinnde bulunan 3 adet guzel sesli , aah uuhh yapan zenci bayan var ki onlarin kiyafetleri de ayniydi. hatta bir onceki izlediim konserde yanimda bulunan kizlar konusuyordu , aa su 3 hatun gecen sene izlediimiz konserde ayni kiyafeti giymemisler miydi? ben de buna kulak kabartmistim ve ee nolmus yani diyip gecmistim. fakat simdi ayni kiyafetleri ben gorunce sasirmadim diyemeyecegim.
    ayni kiyafet , ayni takilar , ayni sarkilar... hic farketmez... bu insanlar sahnede cok egleniyorlar , islerini severek yapiyorlar ve kendilerini izlemek basli basina bir eglence kaynagi.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap