53 entry daha
  • ben baba falan tanımam. karnımda 9 ay taşıdığım, 2 sene emzirdiğim, canımı kanımı verdiğim, uğruna uykusuzluktan delirme noktasına geldiğim evladımı babasına güvenek istemedim. ne olursa olsun dedim. deprem, boşanma, iflas, yalnızlık, asosyallik, dibine kadar fakirlik, ben yaşadığım sürece tek başıma bakarım, misler gibi büyütürüm.

    evladınızı bırakıp başka şehre gidemezsiniz, evladınızı başka evlere oyun oynamaya gönderemezsiniz, evladınızı kimseye emanet edemezsiniz, evladınız dünyanın en büyük acılarından birini yaşarken 2 ay boyunca habersiz kalamazsınız. bana ne anlatırsanız anlatın, evladını bırakıp giden anneyi anlamlandırmam, onu mağdur görmem mümkün değil. az yerim, az içerim, açlıktan karnım sırtıma yapışır, kimseyle görüşmem, ayağıma ayakkabı almam ama evladımı bir başına bırakmam. yeter ki hayatta olayım. dağ gibi baba değil, dağ gibi anne olur evlatların arkasında.

    koskoca şehirde iş bulamadığını iddia edip, bir çocuğu terk edip 2 haftada bir görmek ve sonunda 2 aylık korkunçluğu öğrenivermenin benim dünyamda açıklaması yok.

    burayı okuyan genç kızlara yazıyorum bunları; babalar varsa ve iyi insanlarsa ne ala ama olmayabilirler. parasız, çevresiz, ailesiz, evsiz ve eşsiz kalabilirsiniz, evladınız da sağlıklı olmayabilir. her şartta onun yanında durarak, her anını baskılamadan kontrol altında tutabilecek insansanız, buna hazırsanız doğurun. insanın hayatı bazen 1 saatte, bazen 1 yılda aklının alamayacağı şekilde değişebilir. her değişimde evladınızı sırtınızda taşıyamayacak, onu yük görecek, onu elalemin şerefsizlerinin evlerine yollayacaksanız gidin rahminizi mi aldırıyorsunuz, yumurtalıklarınızı mı kestiriyorsunuz artık iyi mi korunuyorsanız ne yaparsanız yapın ama bize evlatlarınızın üzüntülerini yüklemeyin. her yerde bangır bangır "çocuklarınızın fotoğraflarını yayınlamayın" yazarken, yemek sitelerine bile evlatlarınızı servis edecek kadar aşağılık gerizekalı şerefsiz olmayın. yeter artık nefret ediyorum ebeveynlik algısından.

    oturduğumuz siteye giriyorum, bekçi kulübesinde bekçinin yanında üst komşumun kızı ve arkadaşı, bekçiyle gülerek oyun oynuyorlar. kızlar 8-9 yaşlarında. ya siz nasıl şerefsiz döl israfısınız? benim evladım gidecek, kazık kadar adamla oyun oynayacak?

    özel ders verdiği çocuğa 2 yıldır tecavüz eden matematik öğretmeni var bu dünyada. evlatları 2 yıldır bir adamla başbaşa kalıyor. mağaradan mı çıktınız, çocuğunuzu bilerek mi peşkeş çekiyorsunuz, siz nasıl insanlarsınız ya?
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap