1 entry daha
  • bu akşam saat 9'da başlayıp, ayın 28'ine kadar sürecek olan, aynı zamanda black friday'i de kapsayacak büyük sale.

    cüzdanlarımız hazır, bekliyoruz.

    edit: beklediğim kadar olmasa da, kendime hearts of iron ve dlc'lerini, stardew valley, tales from the borderlands ve dead pixels alarak doldurmuş bulunmaktayım. kız arkadaşıma da life is strange complete season ve brothers: tales of two sons yolladım, kaçırmadım. şimdilik yeterli.

    hearts of iron ıv: colonel edition: (%60: 30tl) grand strategy'nin ustası, paradox interactive yapımı oyun. ww2 üzerine duruyor ve oldukça yeni, sadece 2 expansionu var ve 3. expansionu kapıda. önemli dlc'leri death or dishonor (%20 14,40tl) ve together for victory (%50 12,00tl) ile birlikte şu ana kadar girdiği en ucuz indirimde. 3. dlc geldiğinde tekrar indirime girecektir hepsi, bekleyebilirsiniz o yüzden.

    tales from the borderlands: (%75, 9,75tl) telltale games'in her zamanki gibi büyük indirimleri var. ben şimdilik sadece eksik olan ve istediğim olan oyunu aldım, diğerlerine de göz atmanızı öneririm.

    stardew valley: (%33, 16.08tl) harvest moon oynamış ve sevmiş biriyseniz, oyunun indirimsiz fiyatı dahi değer. normalde %40 indirime girmişliği var, ancak %33 indirimde olsa da alınabilir.

    dead pixels: (%75, 1.50tl) indie, küçük, keyifli duran bir pixel oyun. deneyeceğim, ucuz ve ilginç diye aldım açıkçası.

    brothers a tale of two sons: (%80 4,80tl) oldukça keyifli, kısa bir puzzle oyun. grafikleri ve controller ile oynanışı çok güzel. normalde %90 indirime girip 2,40 olmuşluğu var.

    life is strange complete season: (%75, 7,75tl) first episode zaten free. geri kalanı ise en uygun bu kadar düştü şimdiye kadar. oyun steam'deki belki de en iyi choices matter oyun. çok farklı oyun çok. first episode'u oynayıp sevdiyseniz tekrar düşünmeden alabilirsiniz.
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap