6 entry daha
  • kimse kimseyi kandırmasın, bu belgelerin gerçek olması kaynağını önemsiz kılmaz. ülkedeki esas sorun da bu zaten. her olaya ideolojik gözlüklerden baktığımız için belgelerin doğruluğunu, gerçekliğini sorgulamayı geçtim nereden, kimden geldiğini bile sorgulamıyoruz. bu da en çok bu belgeleri paylaşan, bilgileri sızdıran kişilerin işine geliyor.

    tıpkı mit tırlarında da olduğu gibi bu bilgileri sızdıranlar çok tabi fethullah gülen cemaati mensupları olabilir. deniz baykal'a yapılan kaset komplosu, 17-25 aralık, ergenekon-balyoz, şike davası, vs. bunların ortak noktası sızdırılan belgeler bizim lehimize oldukça o belgelerin doğruluğunu, hangi amaçla sızdırıldığını düşünmeyip sadece kendi çıkarımız doğrultusunda kullanıyoruz. cemaatçilerin bugüne kadar her yere sızabilmesinin başarısı da bu zaten. yasadışı işlere karışmış bazı kişileri tespit edip, kamuoyunda algı yaratıp, bu yasadışı işle alakalı alakasız kendilerine düşman herkesi bu işin içine dahil edip daha sonra bu soruşturmaları kendi düşmanlarını yok etmek için kullanıyorlar. ergenekon'da da bu oldu, 17-25 aralık'ta da bu oldu, şike davasında da bu oldu.

    olaylar bu kadar basit değil, bu kişilerin oyuncağı olmayın. sızdırılan her şeyin üzerine körlemesine atlamayın, kimler tarafından ne amaçla sızdırıldığını da bir düşünün ve tabi ki de o söz konusu belgelerdekiler gerçekse sorumluları düzgün ayırt edin.
68 entry daha
hesabın var mı? giriş yap