4 entry daha
  • 31 mayıs 2013 günü antalya'da bir arkadaş ortamındaydık. biri dedi ki, aga bir şeyler oluyor. açtık, baktık, gerçekten bir şeyler oluyordu. çıktık, koştuk, vurduk, direndik; bir şey olmadı.
    16 aralık 2013 akşamı kocaeli'de sevgilimin yanındaydım. sabah ondan önce uyandım. bilgisayarı bir açtım, koşarak gittim uyandırdım. kalk dedim bir şeyler oluyor, olmadı.
    her seçime 3 ay kalana kadar, aziz türk milletine sövdüm, bir bok olmaz, her şeyi hakediyoruz dedim; 3 ay kala inandırdım kendimi, çevremde kimi gördüysem konuştum, anlattım, her seçim hüsrana uğradım.
    16 nisan 2017 günü, sabah erkenden kalktık, oyumuzu kullandık. mutluydum, çünkü kesinlikle bu sefer kaybedeceklerdi. atamın seslendiği aziz türk milleti bu kadar da salak değildi. topladım arkadaşları pikniğe gittik. yedik, içtik. sandıklar açılmaya başladı. nasılız biliyor musun? biliyorsun sen de. hani sürekli azaldı evet, hani sürekli arttı hayır. ama bir ara durdu ve bir daha hiç değişmedi.
    zarrab davası sonrası ne mi olacak? hiç bir şey olmayacak. kimse istifa etmeyecek zaten öyle bir seçenek yok. derler ya hani, diktatörler seçimle gitmez, diye. seçimle gidene de diktatör denmez. seçimle de gitmeyecekler.
    sokrates'i öldüren demokrasi sana, bana ne yapmaz?
156 entry daha
hesabın var mı? giriş yap