14 entry daha
  • yepyeni kankası ekim nazım kaya ile birlikte sözde bitcoin eğitimi satmaya hazırlanan piyasa cambazı ve kaba kişilik.

    fatih güner denilen adamı tanımam etmem. arşiv unutmaz misali google sayesinde kimdir, necidir, piyasadaki itibarı nedir beş dakikada öğrendim.

    şimdi bu arkadaş sözde bitcoin uzmanı. sitesindeki bültene paralı abonelik yapan herkese yüzde 20 kazandıracağını söylüyor. hem de 1 haftada! işler pek istediği gibi gitmiyor olacak ki, 200x dolara gençlerin hayallerini onlara sözde eğitimle satan ekim nazım kaya ile birlikte bir ortaklığa girmişler. bitcoin eğitimi!

    allah aşkına hadi fatih güner denilen şahsın bilgisi var diyelim ekim bey sana ne oluyor? bir insanın her konuda eğitim verilecek seviyede bilgisi olabilir mi ya? bence olamaz, olmamalı da. oluyorsa da yarım yamalaktır.

    insanları kandırmayı bırakın! leş içeriklerinizi bilmem kaç dolardan satarak insanları dolandırmayın! hedefinize aldığınız maksimum 20-22 yaşlarındaki gençlerin zar zor biriktirdiği paraları bu şekilde ceplerinden almayın! madem bitcoin ve sanal paralar konusunda bu kadar uzmansınız, madem kendinize güveniyorsunuz yapacağınız şey herkese açık olsun. insanlar görsün bakalım eğitim kalitenizi ve içeriklerinizi.

    ben eminim sizden faydalı bir içerik ya da bilgi çıkmayacağına. bana kalırsa size para vermeden evvel diğer insanların da emin olması lazım.

    bu girdi gg ile ya da sözlük moderatörlerine rica minnet sildirilmezse on numara fikir verecek okuyanlara.

    20 aralık tarihli ekleme;
    bugün twitter'da bir şekilde karşıma çıkan bu kişi son derece komik gelmeye başladı artık.

    kurduğu şirketi milyonlarca dolara * satan sina afra'nın kacaba bitcoin nedir, ne değildir, alınır mı, satılır mı, vergi gelir mi, gelmez mi? tadında yazdığı içeriğe "bomboş" diyerek güldürmüştür.

    (bkz: https://i.hizliresim.com/lor6dj.png)

    konunun özeti, parayla e-bülten aboneliği alanlara bültenlerin düzenli olarak gitmemesi ve gönderdim nidaları. bu arada gerçekten mail falan geldiği yok. bu durumu twitter'da cevap yazanlarla ve paralarını iade isteyenlerle konuştuk.

    son olarak, entryde önemli yerleri hede ile vurguladım ki, insanlar kritik kelimeleri ve cümleleri kaçırmasınlar.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap