3 entry daha
  • istanbul'da isim içeren plaka kalmadığı için, kalsa da 'isim plaka' almanın artık iyice zor olması, bu plakaları almak için sadece para değil tanıdık da gerekmesi, istenilen miktarlar çok uçuk olduğu ve de artık bu işi emniyette usülünce halletmenin iyice zor hale geldiği için gayet de özel olan bir plakadır.

    adı kerim veya kerem olup da mardin'li olan bir işadamı var ise direkt olarak pazarlığa girişecektir. pazarlık dememin sebebi ise, bu plaka 70.000 edecek bir plaka değil. 'can' plaka veya 'ali' plaka olsa idi edebilirdi, hatta bu isimlerde çok daha fazlası eder idi.

    şunu da belirtmek lazım ki: bu araç alınıyor ve tanıdık birine satılıyor. bu tanıdık, aracın plakasını değiştirmek istediğini belirtiyor alır iken ve de bu sayede aracın halihazırda üzerinde olan plaka boşa düşüyor. siz de kendi aracınıza böyle bir işlem uygulayıp, boşta olan bu plakayı hatırlı tanıdıklar ve belirli miktar bağış sayesinde kendinize ayırtıp almış oluyorsunuz. görüldüğü üzere zaten bu işlemleri yapabilecek çevreye sahipseniz, bu plakaya da vereceğiniz paraya acımayacak bir insansınızdır. yani gidip de sadece bu plaka var diye hyundai santa fe kullanmıyorsunuz.

    'plakanın neresi özel' demek nedir onu anlamış değilim. nasıl neresi özel yahu? sanırım başlığı açan arkadaşın uykusu gelmiş ve plakayı k, r ve m harfleri olarak okumuş.
hesabın var mı? giriş yap