556 entry daha
  • steroid hayranlarının herkesi kendisi gibi cahil sandığını gösteren karşılaştırma. işte nba'in rekabet sorunun temeli zaten draft ve takas yapısı. her sene en az 10 takım ligdeki rekabete hiçbir katkısı olmadan oynuyor. işte bu zaten zevksiz olan bir şey. başkasına göre zevkli olabilir. evet ayrıca nba'de koçların önemi yok. bunu görüyoruz. mike brown, tyronn lue gibi koçluk nedir bilmeyenler şampiyon oluyor.
    en son verilen örnek phil jackson ve popovich zaten.
    bahsedilen şeyin şu zamanki nba olduğunu anlamayan birinin cahil olmasını anlayabiliyoruz. ve evet nba oyuncuların ligi. işte bu yüzden sizin gibi stereoid hayranları bir oyuncunun koçu kovmasını anlayabiliyor. aynı nba; deron williams, jerry sloan'ı kovarken de destek vermişti. o zaman da deron williams bir taneydi değil mi?
    nba organizasyonları oyuncuların elinde oyun hamurudur ve bunu da isteyen zaten o gmlerin kendisi. bu yüzden de koçların önemi yok.
    ayrıca isolation temelli oyuna hayran olabilirsiniz, ama kimisi de sahada nakış gibi işlenen setler görmek ister. bunu niye anlayacak kadar kapasite yok o belli değil.
    kimse nba'deki oyuncuların en yetenekli olmadığını söylemiyor. bu yeteneğin ortaya koyduğu oyunu beğenmediğini söylüyor.
649 entry daha
hesabın var mı? giriş yap