• kilo kontrolü ve daha da önemlisi vücudun dinlendirilmesi amacıyla yapılması gerektiğini düşündüğüm rejim programı. salı ve cuma günleri olabilir mesela.

    söz konusu günlerde akşam saat 8'den başlayarak, arada 1 tam günü bir şey yemeden atlayarak, ertesi gün abah saat 8'e kadar uygulanabilir.

    bu diyet ileride yaşanabilecek olası kıtlık durumlarına karşı da bir nevi talim gibi bir şey olacaktır. aynı zamanda bu diyet kıtlık olmasa da birileri sizi kaçırıp açlıkla eziyet etmeye kalktığı durumlar için ya da olası bir savaşta esir düşüldüğünde karşı tarafın uygulayacağı aç bırakma işkencelerine ya da bir şekilde hapse düşüldüğünde yapmak durumunda kalınabilecek açlık eylemlerine ya da bir seyehatte kaza geçirip yiyecek kıtlığı olan ıssız bir adaya düşülmesi durumlarında çok işe yarayacaktır. parasız kalıp ser sefil olduğunuz, sokaklara düşülebilecek zor yıllarda açlığa hazırlıksız yakalanmamak için de yapılabilir. dünyanın binbir türlü hali var, bir şekilde açlıkla, hatta uzun süreli açlıkla yüzyüze gelebiliriz. bir de türkiye'de yaşıyoruz sonuçta, ileride ne bok olacağı belirsiz geliyor bana. hazırlıklı olmakta fayda var.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap