9 entry daha
  • iliski adı altında degerlendirilebilen bir beraberlik bitti ise, bu bitisin ardından cok fazla birsey soylenemez esasında.

    orneklersek:

    b kişisi siz olun
    a kişisi de hem sevilen/hem de terk edilen olsun.

    a kişisi b kişisini cok sevmekte iken b kişisi iliskiyi cesitli nedenlerle ya da nedensizliklerle sonlandırır. ortada uzulen bir taraf mevcut iken size oturup vicdanınızla hesaplasmak duser. bir soz soylenmez.

    siz a kişisini delice severken, a kişisi size gelip ilişkinin bittigini soylerse, bu durumda da size, boganıza dugumlenen bogumları yutmaya calısmak, midenize oturan o koca tası kaldırmaya calısmak duser. bir soz soylenmez.

    a ve b kisisi aynı zamanda iliskinin bir noktaya varamayacagını gorup, bunu beraberce bitirirlerse. ayrılan kisilere bir sonraki turda seviyeli bir diyalog, -hatta kisiler birbirleri icin degerli ise- arkadas olmak duser, dost olmak duser.bir soz soylenmez.

    a'nın b'ye ya da b'nin a'ya verdigi acı ne kadar buyuk olursa olsun, bir iliski yasanmıslıgı var ise ortada, en azından bu iliskiyi yasayan diger taraf olan sizin, kendinize olması gereken saygısı nedeniyle bir soz soylenmez. soylenmesi de uygun degildir.

    burada yazılan ve daha sonra silinen [ne oldugu bana kalsin] bayat ve bir o kadar da ucuz bir sozu soyleyebilmek de iliskinin guzelliginden ya da cirkinliginden değil, kişinin kendi guzelliginden kaynaklanır. hele ki bu durumda hiç bir soz soylenmez.

    ne demisler ?

    silence is sexy.
168 entry daha
hesabın var mı? giriş yap