6 entry daha
  • dun aksam serhat uluereni madara eden adam, tamam uslup kotuydu ama bana sorarsaniz sonuna kadar haketti serhat ulueren. uslup meselesini hincal abim kesinlikle cozume kavusturur. tartismaya gerek yok. dur lan dur bak kesin soyle der:
    " simdi hasmetcigim bu adam kim? turkiye cumhuriyeti'nin merkez hakem komitesi baskani. turkiye cumhuriyeti hasmet! ataturk'un kurdugu cumhuriyet'in, kanuniler'in, fatihler'in mirasinin uzerine kurulan turkiye cumhuriyeti'nin hasmet! merkez hakem komitesi hasmet, turkiye'deki butun hakemlerin bagli oldugu yer. simdi sen cikacaksin butun hakemleri temsil eden bir sifatla ben galatasarayliyim diyeceksin. hem de bunu oyle guzel guzel degil, artik kahve koselerinde bile kullanilmayan vicik vicik bir uslupla yapacaksin. bak uyariyorum sayin emniyet mudurleri, sayin basbakan, bu ulkede kan govdeyi goturecek. basbakan ne is yapiyor, bu ulkenin savcisi yok mu?"
    gorunen o ki serhat ulueren bundan sonra haber yapmakta bayagi zorlanacak, zira bu adamin haber yapma mantigi soyledir:
    diyelim ki bir macta seyirci bir oyuncunun kafasina domates atti ve karsi takimin yoneticilerinden biri de hayatinda bir hata yapmis ve o ara bahcesinde domates yetistirmistir. serhat ulueren hemen araya girer: "programa gelmeden once cok guvenilir bir arkadasimla gorustum, kayitlari var bende, o futbolcunun kafasina atilan domatesler su yoneticinin bahcesinde yetistirilmis. sayet cevap vermek isterse programimiza katilabilir" e tabi arar adamcagiz, aman televizyondayim kibar olayim, kendimi temize cikarayim diye cirpinip durur. hazir bulmusken biraz soru soralim derken adamin kucukken komsu bahceden caldigi elmalara kadar sorulur. sonra da ekrana dan! diye telegol gercekleri aciga cikardi seysi gelir.
    ben bu adami destekliyorum arkadas. hay agzini opeyim.` :tovbe tovbe`
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap