5 entry daha
  • - 20'li yaşları çok fırtınalı geçmiştir. ilgiden ilgiye çılgınca savrulmuştur. kimseciklerle de muhatap olmamıştır, boyuna insan harcamıştır adeta. gençti ve güzeldi o zaman. çocuk yapacak, kariyer yapacak, kendi ayakları üstünde duracak, aile de kuracak, dünyayı da kurtaracaktı. fiziği nedeniyle gördüğü ilgiden nemalanmak kolayına geldi. elini sallasa ellisi ne de olsa. qeyf zamanları.
    - 30'lu yaşlarda bir adet kedi köpeğe sarar. çılgınca etrafına caka satma çabası sürer. hafif de bir umudu vardır "benim beğendiğim biri beni alacak" diye. makyaj yoğunlukla sürmekle birlikte hafif kozmetikler devreye girer. meditasyondu, parende atmaydı, yogaydı bilmemne dansıydı dönem trendi alternatif etkinliklere girer kendisi kadar özgür ve çılgın hemcinsleri ile birlikte.
    - 40'larında kedi köpek sayısı ikiye üçe çıkar. hemcins rekabetinde üst perdede durmak için bakımdı kozmetikti kıyafetti türlü türlü dükkan arşınlar. "çaptan düşmedim" diye bağıracak zira. belki bir iki de estetik ameliyat ha? sağda solda manidar paylaşımlarda bulunur, "maneviyat" gösterisi olmazsa olmaz.
    - 50'lerinde evi bir kedi köpek yuvasına döner. kokudan yaklaşamazsınız. o yetmez bir de sokağa salça olur. botokslar da sahneye girer artık. artık toptan kendine gösterilen tüm ilgi kaybolduğundan, kimse buna tamah etmediğinden kendi kendine kavga çıkarır, apartmandakilere sağa sola bulaşır; maksat olay olsun, muhatap alınsın.
    - 60'larında sinir stres dolu bir hayatın neticesinde bir başına pamuklanır.

    nerede yanlış yaptın sen piremses? hayat sana neden böylesi oyunlar oynadı? oysa ki sen hep haklıydın, pek bi süper mükemmeldin..her şeyin en iyisini hak etmekteydin.

    soyut ve akıl mantık çerçevesinden uzak algını, sonsuz dırdırını ve çeneni, sınırsız bencilliğini, sebepsiz çileni, kendi keyfine göre etrafı düşünmeksizin yaptığın tribini sazını cazını, fevri davranışlarını kimse almadı, alan da katlanamadı, katlananı da sen harcadın. yenildin sen kezban.

    senin de "kadınlar günü"n kutlu olsun ey yenilmiş kezban! senin deyiminle ve kendine uygun gördüğün yakıştırma ile kendine güvenen güçlü kadınları kaldıracak insan yok bu memlekette! git kendine bir kedi al. bir dahaki kadınlar gününde whiskas alırsın, karşılıklı oynar mırlaşırsınız. iran kedisine girme yalnız, hiç yüz vermiyorlar.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap