74 entry daha
  • son entrylerde neredeyse herkes nerede ulan bu adam diye sorup duruyor. durum diğer sosyal medya mecralarında da farklı değil.

    neyse bir şeyi açığa kavuşturalım o zaman aosşhdas

    öncelikle akon, paraya en son ihtiyacı olan adamlardan biridir. sırf lady gaga ile olan anlaşmasından sonra emekli olabilirim demişti. ama mevzu emeklilik değil
    ve müziği bıraktığı filan yok. sadece hit şarkı çıkarmadığı * için millete öyle geliyor sanırım. yaptığı işleri şu kanaldan yayınlıyor:
    https://www.youtube.com/user/akon/videos

    ayrıca en son alman bir dj ile şöyle bir şarkı yapmış: https://youtu.be/wxqgq6bw5xm

    daha çok afrika ile ilgili projelerinin üzerine yoğunlaştı. yeşil enerji projesi onlardan biri mesela: http://akonlightingafrica.com/ mevzusunun omegası'da bu olay. bağış, yardım vs sonradan geliyor.

    siteye göre 14 afrika ülkesine 200.000 solar sistem kurdurmuş.

    ve daha çok bu işe odaklanmış durumda. müziği ise sadece hobi olarak yapıyor şu sıralar.

    şurada ki raportajına da bakabilirsiniz: https://youtu.be/jvb1oyvucao

    etrafına bakıyor ve kendisi rahat bir şekilde yaşarken bazı şeyleri farketmeye başlıyor. yapılması gereken onca iş, yardıma muhtaç insanlar varken bu şekilde yaşaması ona kendini suçlu hissettiriyor. ve bu yönde çalışmaya başlıyor.

    cidden samimi adammış. sırf kadın hareketleri popüler diye, parçlarında cinsiyetçiliğin, kadını aşağılamanın dibine vuran rapperlar gibi samimiyetsiz bir şekilde saçma sapan 3. dalga feminizm mevzularına hiç girmemiş.
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap