20 entry daha
  • kendisi zaten bir süredir kayıpmış. güney california'da yaşayan babası kayıp ihbarında bulunmuş ve kızının bir süredir youtube ile sorunları olduğunu, youtube merkezine gidiyor olabileceğini polise bildirmiş. sonrasında saldırıdan önceki sabah youtube merkezine bir saat mesafedeki mountain view adlı bölgede bir otoparkta araç içinde uyurken polisler tarafından bulunmuş, plakadan kayıp ihbarı yapılan kadın olduğu teşhis edilmiş ve ailesine haber verilmiş bulundu diye. sonra serbest bırakılıyor anladığım kadarıyla ve ertesi gün yani dün youtube merkezine saldırıp üç kişiyi yaralıyor ve kendisini vuruyor. youtube ile ne sorunu olduğu önceki entry'lerde anlatılmış.

    çok enteresan, hakkaten film gibi olay. videoları o kadar da parodi değilmiş demek ki ablanın. kimseyi öldürememiş olması sevindirici olsa da böyle saldırıların kolayca gerçekleştirilebiliyor oluşu korkutucu. iki ucu boklu değnek olan bireysel silahlanma tartışmasının neden abd'de hiç gündemden düşmediğini bir kez daha anlayabiliyoruz bu olayla. ben kanalını ilk gördüğüm zamanlar da kadının geçmişini çok merak etmiştim bu olayla daha da merak ediyorum şu an. pek bir bilgi de yok hakkında sanırım bakalım ileriki günlerde neler söylenecek kendisiyle ilgili.

    edit: kaynak ayrıca yeşil nasim'i otoparkta bulan ekip, babasının öncesinde polise bahsettiği youtube meselesinden haberdar mı değil mi orası belli değil. haberleri olsa bile böyle bir olayı tahmin edip önleyecek herhangi bir şey yapabilecek durumda değillerdir heralde sadece ailesine haber verme yetkisine sahiplerdir diye düşünüyorum. her ne kadar kayıp ihbarı yapıldıysa da 39 yaşında yetişkin bir birey kendisi çünkü.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap