• öncelikle başlıkta demek istediğim, akparti esenyurt belediye başkan yardımcısı ve esenyurt ilçe başkanı seçilen kişinin hamile öğretmene maaşını ödemeden işyerini kapatıp kaçmasıdır.

    bu konuyu sözlüğe taşıma sebebim şahsın belediye başkan yardımcısı seçildiğini öğrenmem ve kimlerin başkanlık koltuğunda oturduğunu herkesin bilmesini istememdir. kişinin bulunduğu parti beni hiç ilgilendirmiyor amacım siyaset yapmak değil.

    başlıkta bahsettiğim şahıs 4 sene önce bir özel okul sahibiydi. ben dahil pek çok kişinin ücretlerini uzun bir süre ödemedi. birgün konu ile alakalı görüşmek için okula geldiğimizde sadece bizim değil tüm öğretmenlerin aylarca maaşlarını alamadığını öğrendik. hatta hamile bir öğretmen karnımdaki çocuğumun rızkını istiyorum diyerek kendilerine bağırdı ama umursamadan kapıda bekleyen lüks araçlarına binip uzaklaştılar.

    her cuma sosyal medyadan hayırlı cumalar mesajları paylaşan ama tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyen bu şahsın asıl yüzünün ortaya çıkmasının ancak sosyal medya sayesinde gerçekleşebileceğini düşünüyorum.

    okul sahibiyken öğretmene maaş ödemeyen bu şahsın belediye başkan yardımcısı olduğunda neler yapacağını varın siz düşünün!

    edit1: alacaklı olduğumuz firma ile ilgili bundan 2 yıl önce tüm yasal yollara başvurduk. ancak ne bindikleri lüks arabalar ne oturdukları evler hiçbiri kendi üzerlerine değil. üstüne şirket müdürü de okulun maaşlı çalışan müdürü çıktı. hala yasal yollardan süreci takip ediyoruz. amacım sözlük üzerinden alacağımı tahsil etmek yada haklı çıkmak değil tabiki. ama en azından hiç birşey olmamış gibi yaşamını sürdüren üstüne belediye başkan yardımcılığı gibi önemli pozisyonlara gelen bu şahsın yaptıklarını ortaya çıkarmak istiyorum. bunun yoluda malesef sosyal medya yani bizleriz.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap