4 entry daha
  • muhtemelen geçen seneki kadar derin değil ama üst sıraların daha yetenekli olduğu bir draft sınıfı. derinlik oluşturabilecek oyuncular: potter jr. ve trae young.
    dolaylı yoldan ikisinin bu draftın en yeteneklisi olduğunu söyleyebilirsiniz.

    young bildiğin curry'nin kopyası ama curry olmak çok başka bir şey. curry'i özel kılan sadece yetenekleri değil, o denli yetenekli olsanız bile oyununu bu yetenekler etrafında kurgulamak için muazzam bir zekaya ve dahası onunki gibi bir hırsa sahip olması lazım. young için ciddi soru işaretleri var ama tutarsa ödül de çok büyük olacak.

    porter jr. için bir muadil varsa bu kesinlikle durant. o da durant gibi boyu hakkında yalan söyleyenlerden 3 ve 4 numara oynuyor ama bu çocuk 2.13. top kontrolü, oyun zekası, skor potansiyeli durant gibi ama onun hakkında iki soru işareti var. 1. sakatlığı, ondan bahsedilmiş zaten geçiyorum onu.
    2. korkak oyunu, dennis smith jr. ile curry nin kampında yaptığı birebirin videosu var. karşısında kendisinden 20 cm kısa biri var iken hiç potaya gitmedi o mücadele sadece el üstü attı. bu biraz düşündürdü beni.

    bu ikisi dışında arka sıralardan gelen ama biraz göz ardı edilen potansiyeller.

    trevon duval
    kevin knox
    grayson allen

    bunlardan hakkında konuşmak istediğim oyuncu grayson allen.
    iyi bir şutör, beyaz için iyi bir atlet, hem catch and shoot atabiliyor hem de kendi şutunu yaratabiliyor.
    çok yüksek bir enerjisi var, takım savunmasında rolünü en iyi şekilde yerine getiriyor. pislik olsa da bire birde öyle acayip bir savunmacı değil ama lockdown bir savunmacıya dönüşme ihtimali var. zekası, atletizmi ve karakteri buna imkân tanıyor.
    böyle adamlar yıldız olarak sevilmez ama rol oyuncusu olarak çok sevilirler.
    yaşı ve karakteri itibari ile kolay kolay kimsenin yanaşacağı bir oyuncu değil ama warriors bu riski alabilir. pislikleri hoşuma gitmese de sahada gözlerinden ateş saçan bir adamı görmek isterim.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap