8695 entry daha
  • ref’cilere ve karşısındaki agresif kitleye

    eğer zahmet edip ref verenleri engellerseniz sürekli takip ettiğiniz başlık sizin için bir süre sonra daha verimli hale gelebilir. küfür edip, şikayet etmek yerine biraz vaktinizi harcayıp görmek istemediklerinizi engelleyin.

    her başlığa ergen yazmasını biliyorsunuz sözlüğün yaş ortalamasının hayli düştüğünüde biliyor olmalısınız. sizin ihtiyacınız olmayan günlük 2 dolar (aylık 250tl) civarı bir para o çocukların harçlığının çok daha fazlası olabilir, biriktirip tatile bile gidebilirler. uzar gider liste böyle yazmaya gerek yok. devletin verdiği kyk kadar kendine gelir sağlayabilen çocuğa bu kadar küfür etmekte neyin nesi anlayamıyorum bu öfkeyi.

    sen nasıl akıllıysan “btc moon, btc 500.000” olcak yazıp duruyorsan o çocuklarda zehir gibi ve senin zamanında bilgisayar başında porno izlemek dışında bir uğraşın yokken o çocuklarda bu devrimden olabildiğince faydalanmaya çalışıyorlar. çok başka boş şeylere dadanıp vakit öldürmektense hem blockchain felsefesini öğreniyorlar hem dijital para kavramını hemde harçlıklarını çıkartıyorlar.

    sevgili referansçılar daha önce yazmıştım eğer bir şeyi ilk siz bulup, başlık açıp tanım yapmadıysanız 200 sayfa olan bir başlıkta verdiğiniz referanslar size hayal ettiğiniz beklentiyi vermez bu yüzden size tavsiyem çok araştırıp çok okuyun. daha çok okuyun ve hep kendinizi güncelleyin. cex başlığını açtığımdan bugüne 3.5 btc kazandırdı bu işin yeri sözlük değil bitcointalk girin orayı silin süpürün.
33898 entry daha
hesabın var mı? giriş yap