6 entry daha
  • nick altına yazılanları yalanlamaya götü yetmeyince yazanlar için "deli" diye iftira atan eleman. yalanlayınca yalan olmadığının gösterileceğini biliyor. bu herif kardeşi kardeşe düşürür. o kadar söylüyorum. kendisini tanıyan yazar hakkında söylediği hiçbir şeye inanmayın. niye burada yalanlamadın? niye perde arkalarından kanal açtın?

    edit: o yazar hakkında bulunduğu asılsız ithamlar konusunda yazarın arkadaşına dimağın almayacağı bir şeyler söylemiş. ne olduğunu yazmayacağım. bir benzetmeyle konuya dokunayım. kömür tozuna bulanmış siyah bir bezi temizlemek için o bezi bembeyaz bir beze sürterek temizlemek istemek. şu cümleyi tam haliyle yazmamı rica ettiler. iddialarını ispatla yükümlüdür. bizim de iddialarımız olacak, biz de ispatla yükümlüyüz, hazırız.

    edit 2: mağdur yazarın nick altındaki eski bir entry'sini editleyip özür dilemiş. özürü okuyanlara herhangi bir bahane üretmesi halinde, söylediklerinin asılsız olduğunu ispata hazırlarmış. bu yazar da ispatların gösterilmesinden önce kendisine cevap hakkı tanıdıkları için el ayak öpse yeridir. o yazarın nick altına yazdığı özür yazısı için, okuyanlara "ironi yaptım" diyebilir diye uyarı geldi. eklememi istediler. üstte yazdığım sebeplerle özür dilemeyi kendisi sözlük mesaj fasilitesi üzerinden kabul etmiş.

    edit 3: özür entry'sini silmiş. alttaki entry'lerden birinde ekran görüntüsü var.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap