13617 entry daha
  • galibiyet için herşey mübahtır zihniyetinin ülkemizdeki en büyük temsilcisi ikiyüzlü futbol faşisti.

    ergenliğimde bu şahıs çıkıp trabzon maçında gol attıktan sonra insani laflar etmiş, sonrasında da ali şen tarafından kulüpten sürülmüş, bunun sonucu olarak bizim kuşakta her takımdan taraftarın saygısını ve sevgisini kazanmıştı.

    ya o zaman söylediklerinde de samimi değildi ya da o dönem travma yaşayıp kendini inkar etmeye başladı. görüntüde mütevazı, efendi bir karakter ama icraatte onu göremiyoruz.

    hayır bu adam yeni böyle olmadı. sadece sinsi sinsi röportajları ve yorumları değil onu kötü yapan. bakın başka teknik direktörler altında gayet efendi takılan oyuncular bu adamın yönetiminde canavara dönüşüyor. ulan volkan demirel bile bu gittikten sonra efendi efendi takılıyordu, senede bir iki ufak gerilimden ibaretti. bilica, lugano gibi en agresif örneklerin bu adam döneminde iyice azma örneklerini vermeyeceğim.

    raul meireles kariyerinde 3 kırmızı kart gördü. üçü de bu adamın teknik direktörlüğünde. bir de kırmızı kart görmediği tombala vakası var. ayrıca kırmızı görmesi gereken ve atlanan pozisyonlar da cabası. ve bu adam o kadar kariyerinde, o kadar farklı teknik direktör ile, üst seviye maçlarda bir tane bile kırmızı kart görmedi. çift sarıdan bile görmedi.

    dirk kuyt hayranı olduğum futbolculardan. ama fenerbahçede her karara itiraz eden, rakip futbolcularla dalaşan birine dönüştü. premier ligde 208 maçta gördüğü sarı kart sayısı türkiyede 95 maçta gördüğünden bir fazla.

    alex de souza kariyeri boyunca iki kırmızı kart gördü. biri daum biri bunun döneminde.

    ersun yanal'ın kuyusunu kazıp kocamanı geri getirmeye çalışan grubu hatırlayalım: volkan, bekir, gökhan, emre, selçuk, emenike.

    bu akşam da bir fair play hadisesi yaşandı. akhisarlı futbolcu sahayı sakatlanarak terk etti. akhisarlı futbolcular topu taca attıkları için geri verilmesini bekliyordu. gelmedi. ilk kez mi oldu? hayır.
    http://m.posta.com.tr/…gol-skandaldir-haberi-135974

    http://turkungucu.com/…gol-fair-play-ruhuna-aykiri/

    bakın teknik direktör kim? (eleştiren de aziz ve aykutun en samimi kankası rıdvan)

    jannsen'in kendini yere atma denemesinde beceriksizliği bu hareketi daha önce başka antrenörler yönetiminde denemediğinin ispatı gibiydi.

    yıllar önce bu adam görevdeyken aziz ve tayfası ile ortamı germesi sonucu fenerbahçe tüm kulüpler ile düşman pozisyonuna gelmişti. yine öyle olmasına az kaldı.

    aziz yıldırım yönetiminde şampiyon olan teknik direktörler bile kovulabilirken, şampiyon olmadığı halde takımın başında sonraki sezonu görebilen tek hoca olması, cristoph daum ile birlikte tekrar göreve gelen ikinci hoca olması da azizle uyumları konusunda bir işaret (ki daum bence en başarılı fenerbahçe teknik direktörü idi, aykutun böyle bir sicili de yok) temennim kankası azizi de alıp siktir olup gitmesi. ki bir galatasaraylı olarak bunun fenerbahçenin başarısını arttıracağına emin olmama rağmen söylüyorum.
8301 entry daha
hesabın var mı? giriş yap