8 entry daha
  • başarılı bulduğum marka. özellikle lokum alan biri değilim. aklıma bile gelmez fakat dekor, ikramlar, çeşitler beni benden aldı :) yalnız ekmek kadayıfı insanı bayıltıyor. çok tatlı bazı tatlıları. yüzde yüz pancar şekeri kullansalar o kadar şeker atmazlardı diye düşündüm.

    öncelikle şubeleri insanın içini açıyor. bunun sebebi bana göre her şeyin mavi ile beyaz olması ve beyaz ışık kullanmaları. sadece çeşitlere bakarken, siz istemeseniz de sürekli lokum denettiriyorlar. ben içmedim fakat kahve ikramları da var. oturmak için bir köşe yapmışlar. orada ikram ediyorlar. müşteriyle iyi ilgileniyorlar bence.

    şekersiz lokum üretmelerini sevdim. orada fark etmedim de internette kendilerini araştırırken sitelerinden gördüm. meyvenin kendisinin şekerini kullanıyorlarmış. denemedim ama denerim onu da. iki tane lokumu hoşuma gitti. tavsiye ederim.
    biri bu. manda kaymaklı, antep fıstıklı, kızarmış tel kadayıflı lokum :) tadını asıl güzel yapan kadayıf. çıtır çıtır. çok yakışmış. diğeri de atom. içinde incir var. incir hiç yemem ama hoşuma gitti yedim valla :)
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap