78 entry daha
  • yazıp yazıp siliyorum... derdimi anlatamadım bi türlü.

    benim bi arkadaşım 17 yaşında inşaatta çalışırken parmağını kaybetti. sigortası yoktu, sağlam olan eline 500 lira sıkıştırıp evine gönderdiler. arkasından da mahkemeye vermesin diye tehdit ettiler. çocuk hem korkusundan hem de parmağının utancından bir ay dışarı çıkamadı. nasıl olur böyle bi şey dedim, bizim kapı gibi devletimiz var, vatandaşını nasıl yedirir böyle çakallara... devlet hükümet hikayeymiş, onlar sadece zenginleri korurmuş. hastane polisi bile nasıl oldu diye sorup soruşturmamış. ben o olaydan sonra muhalif oldum. o parmağın müsebbibi iktidardı. arkadaşım yıllardır ak partiye oy verir, ben onun kan davasını güderim içimde. hâlâ parmağını sakladığını gördükçe duygularım tazelenir, bi gün bunun hesabını çalışma bakanından başbakanına kadar vereceklerine inanırım. burada olmazsa bile diğer tarafta.

    bu adamın arkadaşı da 54 yaşında faili meçhul bi kazaya kurban gitti. üç gün sonra donmuş cesedi bulundu. onun arkasında da kimse yoktu. arama çalışmalarındaki ihmalleri rapor etsen bir ortalı defter doldurursun. hatta hakkında fetva alındığı bile söylendi.

    şimdi bu pişmiş kelle o arkadaşından kalan mirasın son kırıntılarını milletvekilliği ile takas etti. kimlerle yaptı bunu? benim arkadaşımın parmağını, muhsin yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği dönem iktidar olanlarla.

    yazık...

    tanım: akp milletvekili adayı.
446 entry daha
hesabın var mı? giriş yap