10 entry daha
  • ilk sezonu ile ikinci sezonu arasında dağlar kadar fark olan animedir.ilk sezonu kocaman bir filler gibi geçerken, ikinci sezonu harika detayları ve mükemmel animasyon kalitesiyle seviyeyi çok yukarı çekiyor.

    ben fate/zero'dan beri en son ne zaman bu kadar detaylı arka planı olan, animasyon kalitesi yüksek anime izledim bilmiyorum.ikinci sezonda neredeyse alışkanlık oldu, 2-3 dakikada bir durdurup göze çarpmayan detayları inceledim karelerde.bunların yanında senaryonun ve olay akışınında kalitesi yükseliyor ikinci sezonda, gayet güzelde bir soundtracki var.

    izleyiciye kattıklarıylada kaliteli bir yapım aynı zamanda.koro sensei'nin aklıma kazınan konuşmasından örnek vereyim;

    "as you go through life, the might current of society is bound to get in your way and there will certainly be times that things don't go as you'd hoped. when this happens, don't look to society for a cause. do not renounce society. frankly, you'd be wasting your time. ınstead just say, "that's life!" and muddle your way through with frustration. once you're past it, consider: ıf society's swift current is tossing you around, how should you be swimming there in it's midst. you should have learned how, here in the e class, in this assassination classroom. you don't always have to stand and face it head-on. you can run and you can hide. ıf it's not against the rules, you can try a sneak attack. you can use unconventional weapons. stay determined - not impatient nor discouraged - and with repeated trial and error, you're bound to reach a splendid outcome eventually."

    ikinci sezonu hakikaten çok etki bıraktı bende, izlediğim en iyi shounendi sanırım.koro sensei'nin seineni fukuyama jun'da cuk oturmuş.

    ilk sezon 5/10
    ikinci sezon 9/10

    anime izlemeye başlayanlara, çocuğuyla, kardeşiyle vs. anime izlemek isteyenlere özellikle tavsiye ediyorum.
13 entry daha
hesabın var mı? giriş yap