• en öne edit; ben fatih portakal ve hastanın söylediklerinin doğruluğuna inandım ancak mesajımın geri kalanını olduğu gibi bırakıyorum. benim için önemli olan doğruyu bulmaktır her konuda, yanıldığımı fark ettiğimde burada yaptığım gibi herkesin karşısında bunu söylemekten çekinmem. ekşi sözlüğün çoğunluğu gibi olayları
    objektif olarak değerlendirmekten yoksun biri değilim.

    fox ana haberin şehir hastaneleriyle ilgili yaptığı haberde yürüme zorluğu çekmeyen birine kol değnekleri vererek hastane içi ulaşımın zorluklarını göstermesi durumudur. *ek1* fatih portakal cevabında bahsi geçen kişinin ayağında talus kırığı olduğunu belirtmiştir. başlığın "fox ana haberin düzmece haber yaptığı iddiası" olarak değiştirilmesi daha doğru olacaktır diye düşünüyorum.

    ilgili video.

    şunu belirteyim, haberde dikkat çekmek istenilen şey, hastaneler çok büyük olduğu için insanların hastane içi ulaşımda yaşadığı zorluklar ve bu konuda katılıyorum, doğru bir yaklaşım ancak bu işi düzmeceyle yapmaya çalışmaları kendilerine olan güvenimi gerçekten zedeledi. böyle yapmalarına gerek yoktu,kendilerine zarar verdiler.

    burası ekşi sözlük olduğu için ne yazık ki bir de şunu söylemek durumundayım sanırım, akp'den külliyen nefret eden ve dededen chp'li biriyim (isteyen entrylerime bakabilir), hatta haberleri sadece fox'tan izlerim ancak söz konusu yalan dolan, kandırma olunca adam ayırt etmem.

    bu sefer olmadı fatih portakal.

    edit: fatih portakal'ın cevabı 1, cevabı 2

    tek yanlı olmaması için fox haber'in cevabı eklenmiştir. herkes istediği sonuca ulaşabilir ancak şunu belirtmek istiyorum. sağcısı, solcusu, şu sitedeki çoğu insan aşırı hoşgörüsüz ve karşıt bir düşünceye hiç tahammüllü yok. erdoğan bu ülkeyi ayrıştırıyor diye eleştirenler bu ayrışmaya ne yazık ki en çok katkı sağlayanlar oldu ve oluyor. belki de erdoğan kindar nesil yetiştirmekten bahsederken sadece muhafazakarlardan bahsetmiyordu, sanırım istediğini de almış oldu.
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap