5859 entry daha
  • seçimi, kıskanç recep'in baskıları sayesinde kazanacak olan cumhurbaşkanı adayı. çünkü hep öyle olur. aynısını yaşadım, oradan biliyorum.

    üniversitenin ilk senesinde ayşegül adında bir kıza aşıktım sınıftan. üstelik kızın recep adında da bir sevgilisi vardı. ayşegül'ü her fırsatta aldatan, kandıran, sorumsuz ve şerefsiz bir herifti recep. ama lavuk ne yaparsa yapsın, hatunun gözü ondan başkasını görmüyordu. ya da ben öyle sanıyordum.

    haftanın 2-3 günü mekanlarda müzik yapıp, harçlığımızı çıkarıyoruz ev arkadaşımla. birçok insan tarafından tanınmaya ve sevilmeye başladığımız dönemler.
    bu popülerlik durumu arttıkça, ayşegül'ü göremez oluyorum. ben ne kadar tanınıyorsam, ayşegül benden o kadar uzaklaşıyor. çıldırıcam.

    insanlar bizden bahsettikçe, recep beni kötülüyormuş meğerse kıza. sırf hatunun dikkatini çekmeyeyim diye; insanlar beni anlattıkça benim hakkımda yalan yanlış ithamlarda bulunmuş durmuş aylarca. belki de aşık olduğum kızın gözünde; uyuşturucusu bağımlısı, beyaz kadın kaçakçısı bir homoseksüeldim amk. ve benim dünyadan haberim yoktu.

    bir gün recep'in tüm engellemelerine ve yalanlarına rağmen; dünyanın en güzel tesadüfü meydana geliyor ve otobüste aynı koltuğa düşüyoruz bir okul gezisinde. sil baştan yeniden tanışıyoruz. recepsiz ve gerçek!!

    ''sen hiç de recep'in bahsettiği gibi biri değilsin'' diye başlayan diyaloğumuz, ''yaa sen çok tatlısın'' diye devam ediyor ve dünya tersine dönse bana dönüp bakmayacak olan ayşegül, dönüş yolunda beni ilk kez öpüyor kafası karışık bir şekilde. sonrası, iyilik güzellik..

    sanırım bu bütün receplerin ortak sorunu.
    koyu akp'li bir arkadaşım, muharrem ince'nin star tv'deki programına denk gelmiş geçen akşam kanalları gezerken.

    'ne diyor lan bu cehapeli vatan haini' diye izlemeye başladığı adam, bütün ezberini bozmuş resmen. mesaj atıp, daha önce katıldığı televizyon programlarının video linkini istedi benden. okuduğu şiirden çok etkilenmiş.

    ''aslında adam hiç de recep tayyip erdoğan'ın bahsettiği gibi biri değil lan'' diye başladığı bu çekingen serüven, ''adam doğru söylüyor amk'' olarak devam etti ve sanırım aydın mitinginde oynanan zeybekle de bu iş tamamen bitti.

    şu an birlikte muharrem ince mitinglerinin videolarını izliyor ve sabırsızlıkla 24 haziranı bekliyoruz. sonrası, iyilik güzellik..
29791 entry daha
hesabın var mı? giriş yap