2992 entry daha
  • 17 haziran 2018 büyük istanbul mitinginde yeni video malzemeniz gelmiştir eskilerinden sıkılanlar olduysa yeni çark videonuz hayırlı olsun.

    rte, eskişehir mitinginde tatar böreğinden bahsetmişti fakat bugün istanbul mitinginde "tatar böreğiymiş, ben böyle birşey söylemedim. bunlar böyle yalancı" falan bişeyler diyordu.. buyrun iki açıklamanın olduğu video ilk 9 saniye eskişehir'den alıntı.. 22. saniyede istanbul'da söylediği tatar böreği..

    ayrıca rte'yi izole edip, rte'yi tehdit etmeden çevresindekilerden dem vurarak fetö'nün siyasi ayağı konusunda "rte, sen yapamıyorsun farkında bile değilsin göremiyorsun fakat siyasi ayak yanında dibinde olabilir seni bile kandırmış olabilir bırak dışarıdan bir gözle biz temizleyelim" tarzında seçmenin taptığı rte'ye dokunmadan ve rte'yi koruyucu sahiplenici bir söylem geliştirilebilir.

    ayrıca rte'nin yıllardır güce sahip olduğunu terörle koca ülkeyle vs. uğraşa uğraşa artık yorulduğu vurgusu yapılmalı hatta üstüne yapılan miting/gezilen şehir sayıları kıyaslamalarıyla genç adayın daha çok çalıştığı/çalışacağı gösterilmeli ki taban seçmenin fikrinin değişebilmesi için suni olmayan, zamana bağlı ve gayet doğal bir sebep verilsin.

    böyle ne güzel lan bir bok biliyormuş gibi konuşuyorum ama aslında bir boktan anladığım yok.
1758 entry daha
hesabın var mı? giriş yap