12858 entry daha
  • aldığı tonla parada zerre kadar hakkım varsa haram olsun. senelerdir milli takıma sürekli gitti geldi, 2008'de oynadığımız avrupa şampiyonası'nda yarı finale kadar semih'in ve nihat'ın şansa attığı goller sayesinde tesadüfen çıkabildik ve sonrasındaki 10 sene boyunca milli takım yerlerde süründü. uefa kupasını alan bir takımın soyunma odasında "taktik maktik yok bam bam bam" diyen akla zarar bu şahsı senelerdir türk futbolunun en tepesinde görmekten midem bulandı artık. normal bir ülkede yaşıyor olsaydık, soyunma odasında oyuncularına bu şekilde hitap eden taktik yoksunu bu adama hak ettiği tepkiyi gösterir, onu en tepeden en aşağı indirmesini de bilirdik. fakat millet salak, izahı olmayan saçma sapan şeylerin mizahını yapmayı çok sevdiğimiz için bugün hâlâ saçma bir geyik dönüyor ve insanlar gülüyor, eğleniyor.

    ulan neye gülüp eğleniyorsunuz acaba? kaç avrupa ve dünya kupası turnuvası geçti, türkiye 10 senedir katılamıyor. buna mı gülüyorsunuz? bunun esprisini mi yapıyorsunuz? televizyonu açıp bakıyorsunuz dünya kupasına, arap ülkelerinden bile katılan olmuş ama türkiye yok!

    abdullah avcı'ya sabır gösterilseydi bugün çok farklı bir milli takım izlerdik. işi bitmiş, pas atmaktan aciz selçuk inan'ı kesti diye adama etmediğiniz laf kalmadı. fatih geldi selçuğa eski mevkisini iade etti, peki ne oldu? kocaman bir sıfır.

    milli takımın bu halde olmasının bir sebebi varsa, bunun en büyük sorumlusu fatih'tir. uefa kupasını getirdikten sonra hangi takıma geçse batırdı, beceremedi. italya'ya gitti, rezil etti kendini. tabi orada taktik maktik yok diyen adamları bir ay tutmazlar ülkede. orası medeni bir ülke çünkü, taraftarları bilinçli. bu adam miadını çoktan doldurdu ama bizde hâlâ çuvalla para kaldırıyor. müstahak bizim topluma.

    en başta söylediğimi yine söylüyorum: benim vergilerimden bir kuruş bu adamın cebine girdiyse haram olsun. katılamadığımız turnuva maçlarını her izlediğimde fatih'i anıyorum. böyle taktik yoksunu birinin türk futboluna verdiği zararı hiçbir zaman unutmayacağım.

    abdullah avcı kim? diyenler için ekleme: genç milli takımı avrupa şampiyonu yapmış, taktik ve sistem bilen, selçuk inan'ın ne kadar kabiliyetsiz ve tembel futbolcu olduğunu görüp onu yedeğe çeken ileri görüşlü bir teknik direktördür.
26631 entry daha
hesabın var mı? giriş yap