6950 entry daha
  • sözlükte manipulatif, yalan söylemekten çekinmeyen ve futboldan hiç anlamayan bir iki tane fanı var.

    adam ne demiş ki; messi uruguay’ın 3 gömlek altında savunma yapan izlanda’ya karşı bir şey yapamadı, üstüne penaltı kaçırdı . peki adama sorarlar 2 sene önce aynı izlanda’ya karşı ronaldo ne yaptı? benim hatırladığım sahada hayalet gibi geziniyordu. yine aynı ronaldo o kupadaki avusturya maçında da penaltıyı atamadı. galibiyet alamayan takım turnuva tarihinde ilk defa üçüncü olanların da gruptan çıkmasına izin verildiği için galibiyetsiz bir şekilde gruptan çıkabildi. ayrıca ronaldo’nun varlık gösteremediği ve penaltı kaçırdığı iran izlanda’dan kaç gömlek üstündü kardeş? ronaldo o golü kaçırdığı için neredeyse tur gidiyordu. son dakikada kaçan golle ilk turu geçtiler; ama o penaltı sebebiyle rakipleri rusya yerine uruguay oldu. hatta yarı finale kadar daha zor olan gruba düştüler.

    sadece bu da değil, izlanda maçında sahada olan arjantin’in yıldızlarını sayarken o maçta hiç oynamayan, turnuvada ise sadece 23 dakika oynayan dybala, her turnuvada takıma tecavüz eden ve yine o maçın son dakikalarında oyuna giren higuain ve hırvatistan maçından sonra kenardaki malın kestiği aguero’yu saymış. aynen , messi aguero’ya, dybala’ya kulubedeyken gol attırmalıydı. madem onları sayıyorsun caballero’yu, enzo perez’i, meza’yı, fazio’yu, tagliafico’yu, acuna’yı da saysana. kenardaki şaklabandan da bahsetsene. portekiz taraftarı acaba rakip orta sahayı her geçtiğinde “defanstaki öküzler şimdi ne hata yapacak” diye tedirgin olmuş mudur? o yıldızlar karması takım messi yokken 8 maçta 1 galibiyet alabilmiş. yani o işler öyle değil kardeş.

    adam futbola o kadar uzak ki; kante, pogba ve matuidi gibi canavar orta sahası, arkasında sağlam bir defansı olan fransa ile, iniesta, busquest gibi daha yumuşak orta sahalar ile oynayan ispanya’yı bir tutuyor. ispanya gol atması çok daha kolay bir takım. zaten fas bile rahatlıkla iki gol buldu. bunu ronaldo’nun yaptığını küçümsemek için söylemiyorum. bence o maç onun kariyerindeki en iyi performanslarından biriydi. attığı goller dışında da çok etkiliydi. bu ne tip adamların yorum yaptığımı gösteren bir örnek sadece. adam 10 forvetten 9 tanesinin rahatlıkla atacağı fas maçındaki gole efsane demiş zaten. gel de bu adamla futbol konuş.
11737 entry daha
hesabın var mı? giriş yap