662 entry daha
  • (bkz: #79070101)

    ilk sezonun ardından 1. lige çıkan takımımızda hedefimiz ligde düşme potasının biraz üstünde kalmaktı. medya tahmini 12. sıradaydı. ligdeki en kötü maaş bütçesi takımımıza kontratı elinde olan oyuncular almayı düşünüyordum. özellikle forvet ve defansa çeşitli takviyeler yaparak takımın kalitesini yükseltmek, lige ayak uydurmak niyetindeydim. nitekim maaş bütçemin çok kısıtlı olması (yıllık 250k euro) ve lige yeni çıkmış bir ekip olarak yabancı oyuncuları ikna etmek kolay olmadı. ancak bir kısımını kandırabildim.

    http://prntscr.com/k5k4wz

    yeni kadromuzla beraber lige başladığımızda amacım orta sıraları zorlamaktı. nitekim de öyle gidiyordum. kulüpte güven had safhaya ulaşmış, dokunulmaz konumdaydım. haziran aylarına doğru ligin devresine geldiğimizde 4. sırada üst sıraları zorlayan bir takım halindeydim.

    https://prnt.sc/k5k1lf

    öte yandan takımı yönetmeye devam ederken tesis ve kurs arası mekik dokuyarak ulusal c ve b lisansımı cebime koymuştum. haziran ayından itibaren sekreterim damla'yı arayarak avrupa'nın 1. liglerinde oynayan ve yıllık maaş bütçesi en az 2 milyon euro olan kulüplere cv'mi yollamasını tembih ettim.

    cv yolladığım bir çok kulüpten mülakat için geri dönüş aldım, 20'ye yakın mülakat sonunda 14 takımlı rumen liginde geçen sezon 11. olmuş concordia chiajna takımıyla anlaştım.(eski mejeri emekli olmuş) ligin başlamasına 10 güne kala takımın başına geçtim. ilk işim sorumlulukları düzenlemek ve 2 hazırlık maçı tertip etmek oldu. amaç taktiğimi en kısa sürede takıma oturtturabilmek. ayrıca transfer piyasasını yoklayarak transferin son gününe kadar takımın ihtiyaç duyduğu noktalara oyuncular alabilmek. tabiki ilk önceliğimiz kontratı elinde olan oyuncular olacakki maaş bütçem yıllık 2,5m, transfer bütçem 800k euro.

    devam ediyor
227 entry daha
hesabın var mı? giriş yap