6 entry daha
  • şimdi yazıma "bir varmış, bir yokmuş, bir zamanlar kendisi küçük ama limanı büyük bir kasabada, eğitim sisteminin ve çevrenin baskısına, müziğe sığınarak göğüs geren sanatçı ruhlu bir genç varmış" diye başlasam, sonra bu gencin kendisi gibi bir kaç arkadaşıyla bu kasabadan büyük şehire uzanan maceralarını anlatsam sizlere, özellikle de bu başlığın altında yüzyıla sesini veren gruptan* ve belki de onun en sanatçı üyesinden* bahsettiğimi düşünebilirsiniz.
    aslında tam olarak dikkatinizi çekmek istediğim de bu işte: mybraveface ile büyük hayranlık duyduğu sanatçı paul* arasındaki kadere ve karaktere yansımış benzerlik.
    hayranlık mı bu benzerlikten kaynaklandı, yoksa benzerlik hayranlığın sonucunda mı ortaya çıktı konusunu, yumurta-tavuk gibi tartışsınlar diye gelecek nesillere bırakıyorum. ama bildiğim bir şey var: yabani ve rüzgarlı bir gece gibi, gün için ağlarken geride gözyaşlarından bir göl bırakan mybraveface'in karşısına er ya da geç bir gün kendi linda'sı çıkacak ve kulağına "işte güneş geliyor*" diye fısıldayarak onun yolunu aydınlatacak.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap