1 entry daha
  • gerçekleşmiştir.

    http://www.hurriyet.com.tr/…sesine-ziyaret-40758094

    "denizli'de merkezefendi belediyesi tarafından şirinköy mahallesi'nde yaptırılan türkiye'nin ilk ve tek imam hatip fen lisesi'nde inşaat çalışmaları sürüyor. milli eğitim bakanlığı müsteşar yardımcısı muhterem kurt ve milli eğitim bakanlığı din öğretimi genel müdürü nazif yılmaz, yapımı süren imam hatip fen lisesi'nde incelemelerde bulundu.

    merkezefendi belediyesi'nin projelerinden biri olan, şirinköy mahallesi'ndeki inşaat çalışması süren imam hatip fen lisesi'ni gelen müsteşar yardımcısı kurt ve din öğretimi genel müdürü yılmaz, inceleme yaptı. merkezefendi belediye başkanı ak partili muhammet subaşıoğlu da okul hakkında bilgi verdi.

    başkanı subaşıoğlu, imam hatip fen lisesi'nin marka bir okul olacağını belirterek, "merkezefendi belediyesi olarak ilçemize kazandırdığımız imam hatip fen lisemiz artık eğitime hazırlanıyor. yapımında son aşamaya gelinen lisemizi, milli eğitim bakanlığı müsteşar yardımcımız muhterem kurt ve din öğretimleri genel müdürümüz nazif yılmaz inceleme ziyaretinde bulundu. lisemizin tüm detaylarını aktardık" dedi."
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap