38 entry daha
  • bundan 1 yıl öncesine kadar adını sanını doğru düzgün bilmediğim ama youtube sayesinde keşfettiğim inanılmaz bir chat show üstadı.

    magazinle alakam yoktur, beğendiğim yabancı aktör, aktris, vb. kişilerin günlük hayatlarından neler yaşadığını pek bilmem araştırmam da.

    graham norton'ın bbc'deki programı sayesinde ne kadar yaptığı güzel işlerden tanıdığım sanatçı varsa hepsinin başlarından geçen efsane hikayelere ortak oldum ve gülmekten yerlere yattım.

    tabi bu hikayelerin açık ve net şekilde anlatılmasını, birbirinden efsane konukların sanki mahalledeki altın gününe gelmiş gibi rahat davranabilmesini sağlayan, graham'ın bu alandaki dahiyane iletişimi ve müthiş zamanlamalı nokta atışı esprileri oluyor.

    graham'ın alanındaki eşssiz dehasını merly streep ve hugh grant'in konuk olduğu bir bölümünde merly streep şöyle bir yorumla taçlandırıyor: "you're a genius, i don't know how you do it. you put the most uptight people relaxed, but it is tough."

    merly streep'in yorumu o kadar doğru ki, graham norton bir bölümde seth macfarlane ve tom cruise bir araya getirmiş ve yine müthiş keyifli geçmiş. buradaki ilginç olay ise family guy'ın yaratıcısı olan seth macfarlane dizisinin bir bölümünde tüm bölüm boyunca tom cruise ile feci alay ediyor ama buna rağmen ikisi programda müthiş karşılıklı şakalaşabiliyorlar.

    bbc graham norton show, zamanınız oldukça izleyin, izlettirin sevgili arkadaşlar :)
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap