• öncelikle ekşi fc nedir biraz ondan bahsedeyim dilerseniz.

    ekşi fc, adından da anlaşılacağı üzere ekşi sözlük okur-yazarları tarafından mart 2017'de kurulmuş bir virtual pro clubtır. dünyanın en popüler futbol oyunu olan fifa serisinin 24. oyunu fifa 17 içerisinde kurulan ekşi fc, akabinde yoluna fifa 18de devam etmiştir.

    buraya kadar okuduklarınız size pek bir şey ifade etmediyse biraz daha detaylandırmak isterim.

    nedir bu pro club diyenler için; (bkz: fifa 18 pro clubs)

    bakınız yardımcı olmadıysa dilim döndüğünce özetleyeyim; fifa içerisinde yer alan oyun modlarından biri efendim pro clubs. bir nevi sanal halı saha. her oyuncunun tek bir futbolcuyu yönlendirebildiği, galibiyetin ise takım oyunu ve futbol gerçekleri üzerine kurulu aklı selim futbolla geldiği bir oyun platformu.

    tüm bu kulağa hoş gelen aktiviteyi daha da eğlenceli kılansa oyuncuların maç esnasındaki iletişimi. bu iletişimi ise teamspeak üzerinden sağlamaktayız. yaptığımız hatalı pas ve şut denemelerinin ardından küfür yemek için değil gerçek maç atmosferini yaşamak adına kurduğumuz bir iletişim elbette bu. *

    gelelim mevcudiyetimize; ekşi fc bünyesinde 12 oyuncuyu barındırmakta. bunların bir kısmı ekşi sözlük okur-yazarlarından olup diğer takım arkadaşlarımızsa bu güzel oluşuma dışarıdan dahil olmuş harika insanlar. ekşi sözlük her zaman bizim la masiamız olmuştur. içinde bulunduğumuz lige ve takımımıza birçok oyuncu kazandırmış olduğumuz bir platform burası, evimiz.

    tabii tüm bu emek ve çabalar, arada bir toplanıp eğlendiğimiz bir aktiviteden çok daha ciddi bir amaca hizmet ediyor.

    biraz da içinde bulunduğumuz lige değineyim dilerseniz. fvpa türkiye liginde yer alıyoruz. fvpa türkiye, açılımı fifa virtual pro association olan, fifa oyunlarındaki pro clubs modunda oynayan oyuncuların oluşturduğu platformdur. türkiye ayağına buradan ulaşabilirsiniz.

    resmi ligler, global platformda bir oyun dönemi boyunca iki sezon olarak organize ediliyor. domestik liglerdeki sıralamaya göre ise uefa avrupa liginde yahut şampiyonlar liginde mücadele etmek mümkün.

    fvpa türkiye birinci liginin ilk sezonunu 11. tamamlayan takımımız bu sezonu takip eden ikinci sezonda ise 6. olarak fifa 19'da uefa avrupa liginde mücadele etmeye hak kazanmıştır.

    fifa 18'in son günlerine girdiğimiz şu dönemde fifa 19'daki takım arkadaşlarımızı bulmak ve tanımak istiyoruz. aktif bir fifa 18 oyuncusuysanız ve buraya kadar okuduklarınız ilginizi çektiyse sizleri bizimle iletişime geçmeye çağırıyoruz.

    daha evvel de belirttiğim üzere ekşi sözlük okur-yazarlarından oluştuğumuzu hesaba katarak birden fazla iletişim imkanı bırakıyorum buraya. okur ve çaylaklar da katılmak isterlerse lütfen iletişime geçsinler.

    bizlere eksifc@gmail.com üzerinden mail yoluyla,

    ekşi fc twitter hesabı üzerinden dm aracılığıyla,

    yahut bir ekşi sözlük yazarıysanız mesaj kutumu yeşillendirerek ulaşabilirsiniz.

    aktif bir fifa 18 oyuncusuysanız ya da fifa 19'u satın almayı düşünen biriyseniz lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin.

    not: buraya kadar heyecan içerisinde okumuş olan ps4 ve xbox kullanıcıları küfür edecekler lakin belirtmekte fayda var; pc üzerinden oynuyoruz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap