7 entry daha
  • memleketin toptan kafayı yediğinin göstergesi olan kemalistlere yine mastürbasyon malzemesi çıkarmış olay.

    öncelikle atatürk hayranı bir insan olduğumu belirteyim. ama atatürk hayranı olduğum kadar faşist kemalist kafanın da düşmanıyım. atatürk'e hayranlığım, kendi çapımda yanlış yaptığını düşündüğüm de ya da sevmediğim bir yönü olduğunda dile getirmeme engel değil. hiçbir şeyi tabu haline put haline getirmem.

    bu ülkede demokrasiye inanan bir insan iki kesimle hayatta anlaşamaz; faşist akp kafasıyla ve faşist kemalist elitist kafayla. biri din iman der dinden imandan soğutur, biri de atatürk laiklik vs. der bunlardan soğutur.

    hatta olanca nefretime rağmen akp ve kemalistler arasında tercih yapmak zorunda kalsam ehven i şer babından akp'yi seçerim.

    çünkü bu ülkede kemalistler kadar saplantılı bağnaz bir topluluk daha yok.

    ey kemalistler; sizin düzen bitti. yok artık. akp fetö ile beraber devletteki kadrolarınızı bir bir tasfiye etti. sonra da birbirine girdi. o kapatma davaları açan, 28 şubatlar yapan, sıkışınca asker götünde dolanıp darbe bekleyen tayfa tasfiye edildi. hala öyle yukarıdan yukarıdan konuşmanız bu gerçeği değiştirmiyor. reis iyi koydu. işte arasıra böyle mastürbasyon malzemesi atıyor önünüze siz de tatmin oluyorsunuz. *

    bugün öyle bir haldesiniz ki; anıtkabir'e dozerle girişseler götünüzü kaldırıp bir şey yapamazsınız. kendinizi boşu boşuna bu gariban cahil kız üzerinden tatmin etmeyin.

    ayrıca bu karar hukuk garabetidir, hukuk için değil birtakım kısımları tatmin etmek için alınmıştır. yazıklar olsundur.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap