19 entry daha
  • dahil olduğu stereotipin anında ve rahatlıkla çözümlenebildiği bir kişi. kendisi gibi kadınları 100 km öteden tanırım ve sevmem. bu türler genellikle tatmin edilememiş cinsel güdülerle ve toplum içinde huzur bulunamamış kimlik karmaşasıyla birlikte görülür. psikanaliz yapmak istemezdim ama elimde değil.

    yalnız şunu da belirtmem gerek: kesinlikle kendisine ait bir imzası var. nerede kadın olduğunu gösterecek bir başlık olsa, nerede gündüz kuşağı kadın programlarını ya da basit türk dizilerini ilgilendiren bir konu varsa, nerede tam bir anadolu kezbanı yorumu yapılmışsa kendisini nickine bile bakmadan tanıyabiliyorum. yalnızca birer ikişer cümlelerden oluşan ve içi tamamen boş entryler dizisinin sayısının 3000'e ulaşabilmesi zaten ancak bu şekilde mümkün olabilirdi.

    nick altı yazmak hiç huyum değildir. fakat kendisini inceleme gereği duydum. zamanında türk kızlarının kültürsüz olmasıyla ilgili fazlasıyla övgü alan upuzun bir yazı yazmıştım. bunun ardından hemcinslerimden çok olumlu tepkiler, karşı cinslerimden de birçok evlilik teklifi almıştım. ahahahhah, ciddiyim. fakat tek olumsuz eleştiri kendisinin cephesinden geldi. zannediyorum ki keskin nişancılığım bir yerlerde etkisini göstermiş olmalıydı ki, kendisinin hakkımda yaptığı hiçbir alt zemini olmayan "bencö çövrösündekü insanlarü bir baksün bunlarü demödön önce" minvalli yorumu bana ilginç gelmişti. ilginç diyorum çünkü tam eleştirdiğim hedef kitlesinin tüm özelliklerini gösteren bir yorumdu. yanlış anlamasın, eleştiriyi çok severim. ama eleştiri öyle tek cümlelik, yüzeysel ve temelsiz olmayacak. bu yüzden beni bu şekilde eleştirenleri incelemeyi severim. son 10 entrysinin ana başlıklarından birkaçı saymam gerekirse: elektrokardiyografili dövme üzerine apaçi görünme ihtimali, çağla şikel'in alişan'la nasıl olur da dost oluşu, topuklu ayakkabı giymek bir kadınlık göstergesi mi dostum?, ufak tefek cinayetler dizisinde kocaman 'bebeğe' küçük olduğu söylenerek ağlanması durumu, 160'lık boyuyla 165'lik adama aşık olamam herhalde cümlesini kurduğu gün. bunlar.

    başka sözüm yok. heheh...
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap