2 entry daha
  • izmir,karşıyaka mavişehir avm içinde bir mekan, konser salonu.

    lokasyon, fikir, katılım filan harika, mekan tasarımı, ses sistemi filan da gayet iyi düzeyde.

    lakin, bu mekanı yanlış zihniyetler işletmekte.

    nedir bu zihniyet? içeride 500 kişi olur, klima açmazlar. garsonları boş boş gezer hizmet yetersiz kalır, müşteri iletişimleri sıkıntılıdır.

    her gelen sanatçı ortamın ışıklandırması ve ışık sisteminden rahatsız olur, konser sırasında bunu dile getirir ve fakat görmezden duymazdan gelinir.

    bu ivme ile giderse seyirci kitlesinde kayba uğrar.

    edit1: aşağıda yetkili olduğunu düşündüğüm arkadaş nazik bir açıklama yapmış, buna istinaden başka bir konser deneyimi daha yaşayıp izlenimlerimi paylaşacağım, böyle bir mekanın varlığı müzik adına önemli, umarım eleştirilerden gerekli dersler çıkarılıp daha iyi hizmet verilecektir.

    edit2: bu mekanda daha önce de cem adrian konseri izlemiştim, o konserde cem adrian ortamın loş olmamasından yakınmış idi, gereken çözüm üretilemedi çünkü barda bulunan dolaplar aşırı ışıklı. yine ceylan ertem konserinde, sanatçı seyircilerin üzerine ışık tutulmamasını birkaç kez rica etti. sanırım ışık konusunu tekrar değerlendirmeliler.

    edit3: mekan yetkilisi ile mesajlaşmalarım oldu, yaklaşım son derece pozitif. aksilikliklerin geçici olduğu, çözümlerin ivedilikle gerçekleştiği, hizmet kalitesinin artacağına ilişkin yanıtları çok olumlu. yukarıda bahsettiğim üzere ben sadece 2 adet konsere katıldım, olumsuzluklar bana denk gelmiş de olabilir. ileriki dönemde katılacağım konserlerde izlenimlerimi paylaşmaya devam edeceğim. soldout performance hall muhitimiz için müzik/performans adına önemli, çizgisini yukarıda tutması için işletme ve katılımcıların özveri ve destek göstermesini umarım.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap