4 entry daha
  • futbol oyunlarına winning eleven 2002 ile başlayıp sonrasında fifa 15 itibari ile fifaya geçip bu sene hem fifa 19 hem pes 19'u satın almış bir kullanıcı olarak bildiriyorum.

    pes 19 grafik olarak gerçekten aşmış ancak grafiğe harcayacakları enerjiyi ve parayı biraz da lisansa harcasalarmış daha iyi olurmuş. myclub, fut'a göre çok basit kalmış, daha oyunun başında messi ve neymar'ı kadroma katabildim. bir de ben mi beceremiyorum bilmiyorum ama rakip bulması çok uzun sürüyor. bazen ortada yuvarlak dönüyor dönüyor dönüyor ben tuvalete girip geliyorum hala dönmeye devam ediyor ve en sonunda rakip bulunamadı diyor. pes serisini uzun zamandır oynamadığım için farklı isimlere aşina değilim yıllardır oynayanlar artık isimleri çözmüştür ama yeni kullanan birisi london fc ne amk diyebilir. ana lig:gerçek sezon modunda fenerbahçe ile oyun açtım o da ne isimler saçmasapan ve kimin kim olduğunu anlamak için pozisyonuna bakıyorum bu herhalde mehmet topaldır, şu herhalde slimani'dir diye diye oyun oynuyorum.

    fifa 19'da ise pes 19 kadar grafikler gerçekçi değil fakat oyun çok detaylı, her şey ince elenip sık dokunmuş. en çok zamanımı fut'da geçirdiğim için fut üzerinden yorum yapayım. myclub gibi hemen iki maç sonunda messi kazanamıyorsunuz. bir seviyeye gelmek için gerçekten çabalamanız gerekiyor. ticaret yapmanız fut modlarında maçlara çıkmanız gerekiyor. bu sene ödüller geçen yıllara göre artmış durumda fakat yine 88-89 reytingli adamlar çok zor çıkıyor paketlerden. pes 19'da var mı emin değilim fut web app üzerinden evde olmadığın zamanlarda da ticaret yapıp takımın üzerinde oynamalar yapabiliyor olmak da çok büyük bir artı. ayrıca artık şampiyonlar ligi lisansını da almayı başardılar.

    ben bir fanboy olmamakla birlikte fifa ezer geçer diyorum.
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap