35 entry daha
  • geçtiğimiz yıl edindiğim 16 oz autoseal ve snapseal modelleri hakkında bilgi aktaracağım termos markası.

    almadan önce çok araştırdım ve her araştırmam beni bu markaya yönlendirdi. ürünleri türkiye’de çok pahalı olduğundan amazon aracılığıyla türkiye’de bir ürün fiyatına iki ürün aldım. doların yükselmesiyle geçen hafta d&r da 230tl olduğunu gördüm, geçtiğimiz yıl ikisini 130a almıştım.

    ürünün performasına gelecek olursak, amacım evde yaptığım filtre kahvemi ofiste ve okulda aynı sıcaklık ile tüketebilmekti. ürün sıcak ve soğuğu 6saat korumayı vadediyor. sabah 6:45te demlediğim kahve 8:30da kaynar sıcaklığını korumuyor. ya tam içilecek ısıda oluyor ya da ılınmaya başlıyor. eğer çayınızı kahvenizi çok sıcak seviyorsanız bu ısı tatmin etmeyebilir. bir de kış günleri daha çok soğuyor. termosumu sırt ya da kol çantamda taşıyorum fakat plastik kısımlardan içecek soğuğu emiyor.

    bardak-kapaklı termoslar sanırım bu nedenle ısı koruma konusunda daha başarılı bardak-kapak ek bir ısı koruması sağlıyor fakat contigolar kullanım pratikliği ve görselliği ile insanı daha çok cezbediyor. temizlik konusuna gelirsek hiç makinaya atmadım fakat elde yıkamada bile çizilmeler ve aşınmalar mevcut. sızdırma problemi hiç yaşamadım, çantamda takla dahi atsa her iki modelde hiç sızdırmadı.

    geçtiğimiz yıl almamış olsam bu yıl bir termosa (ısıyı dış ortamda 2 saat bile sabit tutmayan ) 230 tl asla vermem.

    özetle pahalı, ısıyı uzun süre koruyamayan fakat görselliği ve kullanımının pratikliği ile baştan çıkaran termostur.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap