21 entry daha
  • iki büyü göreyim diye yüzüncü kez the craft izlememe gerek kalmayacak artık, çok mesudum. öncelikle, yine yanlış kıyaslamalara kurban gitmiş, apayrı noktalardan eleştirilmiş bu güzelim dizi. 90'lardaki sabrina'yla bu sabrina'nın alakası yok. yalnızca isim benzerlikleri var. archie'nin orijinal sabrina uyarlaması budur. riverdale ile ortak evrendedir, karanlıktır, durum komedisi değildir, zelda daha uyuzdur, sabrina'nın babası, sırf kızı eğlensin diye büyüyle britney spears'ı çağırmaz, oradan buradan boyband'ler fırlamaz, seyirci kahkahası yoktur, 20 dakika değildir, harbi harbi pagan sembolleri bulabileceğiniz bir versiyondur. ha diyorsanız ben gülmek istiyorum, 90'lar sabrina'sının mal değneği harvey'sini izleyin. hilda ve salem konuşsun, siz de onlara gülün.

    yanlış anlaşılmasın, sabrina'yı ve içinde büyü bulunan her tür yapımı, dandik bile olsalar çok severim. lakin, bir paragraf önce de belirttiğim gibi her iki versiyon birbirinden farklı. ben, baphomet ve lilith, ormanda yapılan vaftizler, cadı ritüelleri, mahkemeler istiyorum. gülmek istemiyorum. ne güzel dizi olmuş, aleister crowley görse imdb'den 10 puanı basardı.

    diziyle alakalı eleştireceğim tek kısım, artık içimi bayan netflix kamu spotlarının aralara aralara serpiştirilmesi. cadılı büyücülü dizi yapmışsınız, aralara gidip zorbalık serpmek nedir? ay bıktım. 13 reasons why izliyorum sanki, ne bu samimiyetsizlik? içim şişti.
195 entry daha
hesabın var mı? giriş yap