98 entry daha
  • gençler, toplanın. olaylar nasıl gelişti anlatıyorum. anlatsam da bişey değişmeyecek amk. yine karalamaya ve iftira atmaya devam edecekler. çünkü piç olmak bunu gerektirir.

    başlıyorum.

    ilk soru: neden yaptık?

    tişörtü isteyen çok sayıda okur vardı. takipçiler, bardak, telefon kılıfı vs istiyorlar. bu bardakları zamanında yaptırdık ve talep gerçekten çok fazla. bardak gönder diye telefonda tehdit edenden tutun, ofisi basanlar var. yaptırıp satmak, başlı başına bir iş. e-ticaret, uzman olmadığımız bir şey. sonra luvfactory platformu, bize mantıklı geldi. faturası, kargosu, vs bütün ıvır zıvırıyla adamlar ilgileniyor. biz sadece duyuruyoruz.

    ikinci soru: bu tasarımlara çok mu emek verdin?

    verdim. yemin ederim benim açımdan büyük emek :) mesela kolu, yakası, omzu, boyutları, bir sürü tasarım yapıldı, gönderildi, örnekler geldi, beğenilmedi ama sonunda bu ürünleri yakalayana kadar. üzerindeki ifade ve yazılara gelince. her iki model de (# ve update) yaptığımız işle ilgili diyerek anlamlı bulduk.

    microsoft’un yeni logosu, arçelik’in logosu, ınstagram’ın yeni logosu vs her şeyin yeni logosunu zaten kimse sevmez, yazmayı söken herkes eleştiriyor. çok de şeyapmamak lazım bu meseleyi.

    üçüncü soru: bu fiyat ne?

    fiyatı, biz belirlemiyoruz. luvfactory belirliyor. swetshirt’lerin malzeme kalitesi gerçekten iyi. piyasada en kaliteli kumaş neyse onu kullandırdık.

    özet geçiyorum!

    yaw gençler, siz kafayı mı yediniz amk? bu bir ticari ürün. isteyen alır, istemeyen almaz. memlekette onca konu varken, sayfa sayfa yazacak bu mesele mi kaldı? şahsım hakkında da bir sürü yorum var. kafanıza mı dayıyorlar, bu adamların videolarını izle yorum yap diye. beğenmiyorsan bsg. önceleri takıyordum “ulan ben sabahtan akşama kadar sırtta 15 kg çanta ile çalışıyorum, niye hakaret ediyorlar” falan diye. şimdi gülüp geçiyorum. bak, özet dedik yine uzun yazdım.

    kanala abone olmayı ve videoyu beğenmeyi unutmayın.
87 entry daha
hesabın var mı? giriş yap