54 entry daha
  • ilk bölümünü izleyince bu ne be, içine etmişler demiştim, 2 bölüm daha izler sonra yüzüne bakmam diyordum ama 3. bölümden itibaren sarmaya başladı, 5. bölümünde çook eğlendim sonra baktım ki bitirmişim. evet kalite akmıyor, zaman zaman düşük bütçeli bir supernatural parodisine benziyor ama özünde iyi bir dizi olmuş bence. akşam yorgun kafayla eline sıcak kupanı alıp izlemelik.

    --- spoiler ---
    başroldeki yan sanayi emma watson kiernan shipka tatlı bir sabrina olmuş ama diziye en çok bağlayan iki karakter kesinlikle ambrose ve zelda.
    ambrose spellman karakteri sabrina'nın akıllı, iş bitirici, robdöşambrlı, kültürlü ve panseksüel zenci kuzeni olarak diziyi çok yükseltmiş. şahsen salem'in konuşması yerine evdeki akıllı birey misyonunun böyle bir karaktere yüklenmesini daha çok beğendim. bir spin-offu bile çekilebilir. yeni versiyonun en sağlam karakteri ambrose.

    gelelim miranda otto'nun efsanevi zelda'sına. çıldırıyorum. o styling, o sigara tutacağı, saçlar, çeşit çeşit manyaklıklar <3 dark lord denen boklu yörük keçisine aşırı bağlılığı haricinde en sevdiğim karakter. kirpik kıvırıcımı sigara tutacağı yapacağım bu reis yüzünden, praise satan!

    praise satan demişken dizi her bölümde, inancın her türlüsünün kadını 2. sınıf görmesi, her türlü sınırlaması, yücelttiğini iddia edenlerin bile kadının elini kolunu bağlamaktan başka amacı olmaması hakkında mesajını alttan alttan çakıyor. god lord da dark lord da aynı b.kun soyu demeye getiriyor. sabrina'nın meselesi sırf dark lord'la değil yani. güzel.

    hilda, harvey, roz, miss wardwell, father blackwood, hilda ile mürüvvetini görmeyi istediğim ama demonlu çıkan dr. cerbeus, hepsi de güzeldi valla. gamlı kasvetli spellman evini bile sevdim.
    --- spoiler ---
162 entry daha
hesabın var mı? giriş yap