3 entry daha
  • geçen hafta hepsiburada'dan 2400 tl'ye huawei türkiye garantili aldığım telefon. başlıktaki bazı arkadaşların 3800 tl vererek aldığını görüp üzüldüm açıkcası. kısa yorumum ise; telefon çok şık, özellikle almış olduğum mavi rengi, batarya inanılmaz derecede iyi, kamera orta-üst segment için oldukça tatmin edici, ekran kalitesi ve boyutu çok iyi, işlemci idare eder.
    şu aralar internette 2300-2600 tl arası bulunabilir. teknoloji mağazalarında ortalama 2600-3000 tl arası fiyatlar değişiyor. pişman olacağımı sanmıyorum ama bakalım, gelişmeler oldukça da entry'i editlerim.

    edit: 1 aydan fazla oldu ve ısınma, donma, kasılma gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. şarjı yoğun internet kullanımı, video izleme gibi durumlarda bile gün içinde yüzde 30'un altına zor düşüyor. normal bir kullanım gününde yüzde 50'nin altına bile inmiyor. birçok arkadaşım portre modundaki çekimlerine bayıldı. akşam çekimleri ise düşük ışıkta ne iyi ne kötü. selfie kamerasından çekimleri de oldukça başarılı. kamerada yapay zeka bulunması size başarılı fotoğraflar çekmede oldukça yardım ediyor.
175 entry daha
hesabın var mı? giriş yap