1 entry daha
  • az önce yaptığım davranış şekli.

    ciddiyim. zannediyorum danışmanım inş, süphaneke dinimiz amin, bu kez tamam der ve tezim için 238746237423784. kere "şunu da ekle" demez ise, son noktayı koyarak, hatta noktayı bırak, tez formatına kadar yaklaşık bir saat önce tamamladığım çalışmamı kendisine "umuyorum" son kez gönderdiğimi düşünerek sonrasında direkt banyoya girdim.

    uzata uzata lisans eğitimi süresince tamamlayamadığım yüksek lisansıma ait tezimi hem süre hem de stresten kalp yetmezliği sebebiyle dört ayda tamamladım.

    ayrıca tecrübe kazandığım şudur ki, tezi formatına sokmak üç tane tez yazmaktan daha şizofrenik, sadistik ve malca bir efor; hele o içindekiler sayfası.. birbiri ile karışan içindekiler ile sayfa numaraları, danışman her ilave istediğinde her şeyin sil baştan numaralandırılması adamı çileden çıkarıyor. güncelleme istediği zaman içerik yazmaktan erinmeyi geçtim, sadece bu sebepten lan nolur bu kez bi şey istemesin diyor insan.

    gelelim diğer konuya; arkadaş, tez jürisi ayarlama işini danışman bana bıraktı, ciiğğsız.. ulan kaç tane hocayla konuştuysam ya takvimi uymuyor, ya isteksiz davranıyor ya da alanım değil diyerek kestirip atıyor. kabul edenleri bulduğumda ise herkesin herkese uyan ortak gün ve saatini bulana ve de bunu ilgili tarihler içerisinde sağlayıp enstitüye resmi olarak iletene kadar saçımdaki akların sayısı tezi yazarken arttığından adım gibi eminim daha fazladır. bu sürede bunu sağlayamasaydım sırf bu sebepten savunmaya bu dönem çıkamayacaktım. sadece bu sebepten. şaka gibi lan! tez hazır, hocan her şeye tamam demiş ama sen bunu ilgili sürede yapamazsan kusura bakma bugün git yarın gel diyorlar. neyse ki hallettim. hallettim de, yaşlandım be ulan!

    e şimdi sorarım be sözlük, girip hayvanlar gibi şarkı söyleye söyleye ben banyo hamam yapmayayım da kim yapsın? rengim açıldı lan.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap