4422 entry daha
  • fenerbahçe taraftarının hasretle beklediği insan.

    burada, twitter'da falan saçma sapan şeyler yazılıyor. spor programlarında da aynı saçmalıkta konuşuluyor (twitter'da gördüm, takip ettiğim yok). cevap verenler tabii ki var ama karşılarındaki kesim beyin yetmezliğine sahip olduğu için anlayamıyorlar. bir de ben anlatayım. baştan uyarıyorum, ağır sövücem...

    fenerbahçe ligden düşme adayı.

    fenerbahçe lan bu sikikler! hiçbir bahane bu duruma sebep olamaz! ekonomik durumu da sikerim ffp'yi de sikerim. oyuncular, teknik kadro, sportif direktör, yönetim kurulu, başkan bu rezalete izin veriyorlarsa defolup gitsinler. olay şampiyonluk falan değil, küme düşme riski. böyle bir durumda çok beklenen, istenen, hatta seçilmesi için bizzat oy verdiğim ali koç ve yönetim kuruluna kredi falan tanınmaz. dünya içi çikolata kaplı kocaman pembe bir bonibon tanesi değil. kulübün adı yeşil çorap bursa idman yurdu değil. on milyonlarca taraftarı olan fenerbahçe spor kulübü.

    bu konuyu anladıysanız gelelim ersun yanal özeline.

    neymiş, şampiyon olduğu sezon gs ve bjk leşmiş.
    bjk'nin kadrosunu bilmem, takip etmedim ama gs'nin o yıl mevcut kadrosunda drogba, sneijder gibi dünya yıldızları vardı. bu iki isim takımlarını şampiyonluğa da taşıdılar. ve ersun yanal bu takımı tarihinde en erken şampiyonluğa ulaştıran antenör olma başarısını gösterdi. ve buna rağmen 1 yılın sonunda götüne teneke bağlanarak yollandı. tıpkı son maçta savcılar ve fifa tarafından araştırılması gereken skandal bir maçla şampiyonluğu kaybeden daum gibi, tıpkı fenerbahçe futbol şubesinin en büyük avrupa başarısını kazanan zico gibi.

    neymiş, aykut kocaman'ın kadrosuna konmuş. aykut 1 sezon önce uefa'da yarı final oynatmış.
    aykut'un leş futbolunu istemiyoruz. çok basit amk ya istemiyoruz. kulağın duyuyor mu aloooo? istemiyoruz amk yaa zorla mı lan? fenerbahçe taraftarı aykut'u ve leş oyununu istemiyor. 4 sezon çalıştırdığı takımı 1 defa şampiyon yaptı, 3 defa gs şampiyonluğu gördü. aykut'a verilen şans neden ersun'a verilmiyor?

    ersun'un gençlerbirliği'nde, ankaragücü'nde, eskişehirspor'da yaptıkları ortada. parlattığı gencecik yıldız oyuncular da ortada. ayrıca çalıştırdığı takımın oyuncuları 60. dakikadan sonra götünden solumuyor. 90. dakikada bile rakip takımın kalesinde pozisyon arıyor. kaç maçı da son dakika golüyle kazandı.

    neymiş, karıya gidiyormuş.
    keşke seni sikseydi amk. sanane lan bundan? adamın özel hayatı. geceleri barlardan çıkmayan, alkolün, sigaranın dibine vuran oyunculara niye laf söylemiyorsun? ozan tufan var gözümüzün önünde. hatta bugün çıkan habere bak, arsenal'li oyuncuların uyuşturucu partisi...
    sanane amk. sana giren çıkan ne?

    neymiş, 2011 şampiyonu trabzon demiş.
    yalancının götünü atlar siksin. videosu mevcut, git de izle.

    neymiş, bu takımı toparlayamazmış.
    oyuncuları köpek gibi koştursun yeter. başta da dedim, bu sene şampiyonluk bekleyen olmadığı gibi matematiksel olarak da neredeyse imkansız. formasını ıslatmayan oyuncuya odunu versin yeter.

    neymiş, aziz'den sonra bile gelemezmiş.
    aziz o kadar güçlü olsaydı kendi götüne teneke bağlatmazdı. otoparktan nasıl kaçtığını cümle alem gördü.

    neymiş, 6 aylık teklifi kabul etmeliymiş.
    siz bizle taşak mı geçiyosunuz lan? haritadan ülkeyi bulamayacak cocu'ya yıllar boyu sözleşme ver, 3 ayda siktir et, ersun'a 6 ay teklif götür. kulübe çaycı mı alıyosunuz?
    bu adam kulüp tarihinin en erken şampiyonluğunu ezici bir oyunla kazandırmış, taraftarın sevgilisi konumunda. ersun'un istediği 1,5 yıl bile kendisine hakaret.

    neymiş, sezon sonu abdullah avcı gelecekmiş.
    gelmesin arkadaşım, gelmesin kardeşim, gelmesin lan gel-me-sin! avcı'nın milli takım geçmişini de kulüp geçmişini de biliyoruz. kaç yıl sonunda şampiyonluğa en yakın olduğu sezonu şimdi yaşıyoruz. fenerbahçe'de 3 maçın sonunda götüne teneke bağlanacağını göremiyorsanız defolun gidin. kaldı ki avcı da ersun'un dergahında yetişmiş bir isim.

    başka ne iddialarınız vardı lan piçler? sövmeye doyamadım.

    ediiiiiitttt:

    neymiş, ismail'le aynı puanı toplamış, takımı aykut'tan az gol atmış.
    açıkçası ersun'un yerinde olsam, nisan'da takımımı şampiyon yapsam bırak tesislere gidip takımı çalıştırmayı kalan maçlarda stada bile gitmezdim. biraz insan psikolojisinden anlayın lan. böyle bir durumda götü yaymayacak 1 tane türkiye cumhuriyeti vatandaşı yok. ben varım diyen yalancıdır.

    neymiş, ersun'un lobisi varmış, ersun diyenler birileri tarafından yönlendiriliyormuş.
    eğer ersun lobisine dahilsem ben şerefsizim, götünden lobi uydurduysan sen şerefsizsin.

    iddialarınızı yardırın genşler, kafanıza vura vura, söve söve eğiticem. bu artık benim için sosyal sorumluluk projesi haline geldi.
7239 entry daha
hesabın var mı? giriş yap