• evet maalesef var böyle tipler..
    kandıranları da diyebiliriz bakın bu yalan ya da troll falan değil düpedüz (bkz: nitelikli dolandırıcılık)tır.
    neyse gelelim hadiseye;
    bir iki derken geçen hafta üçüncü defa bir sözlük suseri tarafından kandırıldım/dolandırıldım.
    sadece bilginiz olsun istedim dikkat edin!
    ilk iki suser bende kalsın (maddi bir durum değil) ama sonuncusunu ifşa etme gereği duyuyorum evet evet senden söz ediyorum yoshida chizuru !
    şimdi (bkz: 1.ekşi yılbaşı hediyeleşmesi) kapsamında ben de entry girdim ve şuradayım dedim gelebilen olursa istediği kitabı oracıkta kendisine hediye edeceğimi söyledim ve bu arkadaşımız yazdı ben de kabul ettim.
    neyse geldi buluştu konuştuk falan istemiş olduğu homo sapiens kitabını elden kendisine benim özel ayracım ile teslim ettim.

    konuşuyoruz işte fotoğrafçılığımdan falan söz ettim konu biraz sanat olunca ve kendisi de sergilerime/etkinliklerime katılabileceğini belirtti bende tabi dedim.
    bu aynı zamanda biyoloji okuduğunu, yüksek lisans yapacağını da söylemişti ben de yüksek lisans yapmış bir orman mühendisi kız arkadaşımla tanıştırabileceğimi belirtmiştim olur demişti ve söz konusu arkadaşımla da iletişime geçmiştim.
    neyse karşılıklı teşekkürler ile ayrıldık ve ben aynı gece telefon üzerinden mesaj ile bir fotoğrafçı arkadaşımın düğünü için kendisini davet edecektim malum etkinliğe fotoğrafçı arkadaşlarım ve fotoğraf sanatçıları da gelecekti ve eğitmenlerimiz vb.
    diğer kız arkadaşımla tanıştırmak için de instagram hesabını soracaktım hepsi bu ve yazdım da..
    bir süre sonra whatsapp fotoğrafının kaybolduğunu fark ettim takılmadım tabi ama üzerinden bir gün geçmişti hala aynıydı merak edip arayayım dedim meşgul sinyali aldım tekrar whatsapp ekranına baktım engellendiğimi gördüm akabinde sözlük iletişimine baktım buradan da hesabının kapatmış olduğunu ''kayıp'' olarak gördüm şaşırdım ve yine duruldum bir gün daha bekleyeyim dedim ama değişen bir şey olmamıştı.

    artık bugün kendisini farklı bir numara ile aradım açmadı (yabancı numara açmıyor diye düşündüm) sonra sms (kısa mesaj) attım kendimi tanıttım nedir, ne oldu dedim bir şeyler söyleyebilir misin? dedim aksi takdirde nitelikli dolandırıcılık adı ile kendisini sözlük içinde ifşa edeceğimi belirttim.
    yine beklemeye koyuldum hatta bir ara baktım sözlük hesabını tekrar aktif konumuna getirmiş oradan da tekrar seslendim yine dönüş yok yine ses yok..

    3. defa, sırf iyi niyetimden dolayı aynı yerden kandırılmayı kaldıramazdım ve her ne kadar istemesem de bu durumu yazmak zorunda kaldım.
    çok bozulmuştum hediye kitap edeceğim başka insanlarda vardı ama bu kadar suistimal son olsun artık dedim onları da alamadım buradan o arkadaşlarımdan özür diliyorum sözümü tutamadım bağışlayın lütfen.

    beni burada asıl rahatsız eden ise öylece gitmesi değil, doğrudan ''engellemiş olmasıdır''
hesabın var mı? giriş yap