121 entry daha
  • sevgili süper zeki turkcell ceosu:

    yurt dışında diğer örneklerde görüldüğü gibi dediğin örneklerin %90 ının sınırsız paket veya bize göre absürd kotalar sağladığını ve bu interneti telefonunda kullanarak ağının amına koymaman için yaptığını sen benden iyi biliyorsun. örnek dediği de amerika amk. sınırsız internet veren servis sağlayıcı, bunu laptopunda bilgisayarında kullanıp da bir baz istasyonu için oldukça zorlayıcı download upload miktarına gitmemen için yapıyor bu uygulamayı. ki 5g ye henüz geçilmeyen şu dönemde oldukça da mantıklı bir hareket. 5g gelince büyük ihtimal o uygulamadan da vazgeçecek daha az baz istasyonuyla daha yüksek performans verebileceği için ne yaparsanız yapın amk artık diyecek.

    senin verdiğin ne? en babası 15-20 gb olan sikindirik bir 4g hizmeti. ulan bir adam indirse indirse ayda 15 gb indirebiliyor senin hattın üzerinden zaten. bu neyin çakallığı? tüm internetimi laptop üzerinde kullansam ne olacak yani? 10 tane 720p film izlerim en iyi şartlarda. zaten download hesaplamasında da çok temiz olduğunuzu düşünmüyorum ya neyse o başka yazının konusu.

    benden sana güzel bir tavsiye: bu müthiş vizyon hangi personelden çıkıp hangi yönetim kurulunda onaylandıysa o ekibi bir zahmet başka işlere yönlendir veya kov. hayatımda bu kadar "ben tepki çekmeliyim, o halde ne yapayım?" fikri görmedim. yurtdışı uygulamalarını götünden yorumlayıp milletten ekstra 9 tl isteyeceğine paket fiyatlarına yapacağın zama 1 tl ekle. merak etme kimsenin umrunda olmaz. paketleriniz zaten pahalı. hala sizi kullanan insanlar belli ki fiyatlarla pek meselesi olmayan insanlar. işim gücüm aksamasın, her yerde telefonum/internetim bana ulaşsın demek zorunda olan veya bunu isteyen insanlar. koy ulan 1 tl ekstra kimseye bir şey söylemeden. şu durumdan daha fazla kar edersin.

    bazen şirketlerin bu politikalarını üreten yöneticilerin o seviyeye nasıl geldiğini hakikaten merak ediyorum. adam boğaziçinde iktisat okuyor , amerikada master yüksek lisans yapıyor, sonra geliyor ve kafasına yatan konu şu: 9 tl ekstra para isteyeyim telefonunu wireless modem olarak kullananlardan. abi siz fanusta falan mı yaşıyorsunuz? hiç mi insan içine çıkmadınız anlamıyorum ki? bu kafayla bir yerlerde elenmeniz, survive edememeniz gerekirdi. türkiye burası yani. ya ben başka ülke insanlarıyla yaşıyorum, ya siz...

    4g ile zaten bir çok insana yetecek seviyede internet hızı sağlayabiliyor oparatörler. dağ başında falan yaşamıyorsa veya özel bir durumu yoksa en azından aldığı 4g teknolojisi yani boru değil. resmen biz müşteri kaçırmak istiyoruz o halde ne yapmalıyız diye kafa mı patlatıyorsunuz şirket binasında anlamıyorum ki?
143 entry daha
hesabın var mı? giriş yap