260 entry daha
  • dün geceden sonra bugün neler yazılacağını merakla beklemeye başladım. geceden itibaren yalamalar twitter da bunun bir ceza değil terfi olduğunu anlatabilmek için taklalar atmaya başladı, ve en tabii buradaki yalamalar da bu faaliyete iştirak buyurdular.

    hayatının herhangi bir döneminde askerliğini yapmış insanlar bilirler ki, bu 40 yıl önce de aynıydı şimdide aynı, üst rütbeli bir asker, kendisinden daha düşük rütbeli bir askerin komutası altına alınıyorsa bu terfi değil, o askere hakarettir. ki bahsettiğim teğmen üsteğmen yada başçavuş, kıdemli başçavuş arasında ki fark gibide değil çok daha fazlasıdır. kaldı ki, bu rütbeler arasındaki hiyerarşi de askeri nizam da çok çok değerli ve kesindir.

    bu öyle ceoyu kızdım müdür pozisyonuna müdür yardımcılığına getirdim şeklinde açıklanamaz. askeriye de insanlar rütbeleri için yaşarlar hayatları buna endekslidir eğitimleri buna göre çocuk yaştan beri verilir.

    o yüzden siz sıvama timi olan yalakları dikkate almayın. ortada herhangi bir terfi falan yoktur, bildiğiniz paşaya hakaret vardır ortada. kim ne kadar yer ne kadar sindirir göreceğiz.

    tanım: afrin harekatı komutanıdır.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap