5712 entry daha
  • başlığın 6. entrysini girecek kadar erken kullanmaya başladığım, 30’dan fazla kişiye referans olup müşterisi yaptığım, bugün itibariyle her şeyimi kapatarak kullanmayı bıraktığım banka.

    1 ay önce cüzdanım kayboldu ve tüm bankalardaki kartlarımın kapatılıp yeniden yeni iş adresime gönderilmesini istedim. 3 gün içinde garanti, akbank, yapıkredi ve finansbank kartlarımı gönderdi. enpara adresi güncellemesine rağmen eski iş adresime gönderdi. talep oluşturdum, kuryeyi yönlendiriyoruz dediler. gelen giden olmayınca talep oluşturdum. yine gelen giden olmadı, bir daha talep oluşturdum. neredeyse 1 ay oldu, hala gelen giden olmadı. cumartesi günü ödeme alınacak bir kart olmadığı için netflix, spotify ve icloud hesabım kapandı. bu süre içinde de hesaptan para çekmek için qr kullanmamı öneriyorlar ama etrafımda da finansbank atm’si yok. adamların kusuru için ben çile çekiyorum, peşinde de ben koşuyorum.

    en nihayetinde baştaki hizmet kalitesiyle bugünkü hizmet kalitesi arasında dağlar kadar fark var. maaş hesabım garanti’de olmasına rağmen beni burada tutan tek şey hizmet kalitesiydi. o da yoksa niye kullanayım?

    edit: suçu aktif ileti'de buluyorlar ancak diğer kartlar da aktif ileti ile geldi ve dediğim gibi 3 gün içinde geldi.
5538 entry daha
hesabın var mı? giriş yap