28 entry daha
  • iyi başlayan kötü sezon finali yapan netflix dizisi.
    --- spoiler ---

    şimdi eski çocuk cinayetini herkes anlamıştır herhalde. çocuğu kaçırıyorlar, kokusunu alıp öldürüyorlar sonra da kokusundan faydalanıp annesinin evine evlatlık olarak yerleşmeyi başarıyorlar.
    entrylerden anladığım kadarıyla psikolog ne alaka denilmiş. şöyle ki dişsiz ne olup bittiğini hep psikolog kadına anlatıyor. ilk başta kızıl kadının ne kadar çekici olduğunu anlatıyor ve hop kızıl kadın ölüyor. sonrada genelevde bir kadınla ilişkiye girdiğini anlatıyor ve o da ölüyor. son olarak psikolog kardeşinin gölgesinde ve sevgisiz kaldığı için onu da öldürüyor. bıyıklı polisin konuyla ilgisi yok onu kokuyu kullanarak kendisine saldırtıp öldürüyor. yani baş roldeki kadın polis geri döndüğünde olayı bu şekilde görecekti ammaa noktaları birleştiriyor. mesela ciğerlerinde su vardı diyor ve havuzu görüyor ayrıca arka tarafta bir laboratuvar görüyor ve katilin o olduğunu anlıyor. buraya kadar her şey tamam ama benimde anlamadığım noktalar var.

    1- sürekli köpek besleyen otel sahibi kadın ilk cinayetteki şüpheli araç için torpido gözünde sticker var demesi ne anlama geliyor? bir anlamı yoksa o araç neden oradaydı? ters köşe yapmak içinse çok manasız olmamış mı?
    2-gruptaki kadın kocası tarafından önceden tecavüz ediliyor, hatta üç kişi tarafından ilk başta tecavüze uğruyor, ardından tekrar tecavüze uğruyor. tecavüzcüsüyle evleniyor ve ardından darp edilmeye başlıyor. tüm bunlara rağmen neden mal gibi aynı arkadaş grubuyla takılıyor?
    3-gruptaki kimyagerin tüm olanlarla bağlantısı ne? bağlantı yok gibi gözüküyor. aşkla ilgili polisle bir konuşma yapıyor ve final kısmında aşk parfümünü kutuya yerleştirdiğini görüyoruz. sıradan aşkla uğraşan bir kişi mi?
    4-kadın satıcısının diziye katkısı ne? olmasaydı bir eksiklik olur muydu?
    5-psikolog kadının annesi neden kızını kurtarmaya çalışmadı?
    6-polis kadının hayatı ilgi çekici değildi sürekli neden saçma hareketler yapıyordu? evet aşıktı ama bunun ki aptallığın ötesinde değil miydi?
    7-parfümün etkisi bu kadar büyük mü? çocuğu kaybolan kadın, çocuğunun kokusunu başkasında duyunca empati kurması tamam hatta kokuyla aşık etmede tamam ama kokuyla tecavüz aşırı değil mi?
    --- spoiler ---
33 entry daha
hesabın var mı? giriş yap