13 entry daha
  • aralık ayının başında tüm orkestrasını değiştirmişti. yılbaşı gecesi için hemen yeni bir ekiple provalara başlamıştı. yeni ekibi de beğenmeyip üçüncü bir ekip kurmuştu.

    bu olay hangi tarihte bilmiyorum ama eski ekibiyse zaten kovuldular hepsi. yılbaşı gecesi çekilmişse en son kurulan ekip yani 3. ekip oluyor.

    sahnedir hata olur olacaktır elbet ama hiç bir müzisyen sahnede azarlanmamalı. çekersin iş sonu kulise konuşursun. bazı insanlara kapasitesinden fazla yetki vermeyeceksin. günümüz türkiye'sinin güzel bir örneği. zerafeti, empatiyi ve saygıyı çoktan kaybettik.

    gerçi ne bekliyorsunuz ki akşam saat 19:00'daki provasına saat 23:00'te pijamalarıyla kafası güzel halde gelen bir kadın veya erol evgin 40. yıl kuruçeşme konserine saat 20:00'de sahneye konuk olarak gelmesi beklenen kadının yine kafası güzel bir şekilde 22:30'da gelen saygısız bir kadından bahsediyoruz.

    sizde alın bu avam takımını baş tacı edin, demet akalın ve bülent ersoy gibi.

    edit : davulcu (bkz: can tüzün) imiş. kendisini iskender paydaş orkestrasından çok iyi tanırım. çok iyi bir davulcudur. çoğunlukla metronom kullanır. muhtemelen orjinal ritimde veya kendisine söylenen ritim hızı ile çalıyordur. yıldız kafasına göre birşey yapmışsa tüm metronom sıçmıştır. can tüzün ile aynı işlerde bulunduk salakça hatalar yapacak biri asla değil. gayet iyi davulcudur.
149 entry daha
hesabın var mı? giriş yap