69 entry daha
  • öncelikle burada yıldız tilbe'nin laf ettiği davulcunun kim olduğunu biliyor musunuz?

    (bkz: can tüzün)

    ikincisi; orkestra şefi size şarkıların metronomunu, alt yapısını verdiği zaman bu demektir ki o alt yapıda çalınacak. lamı cimi yok. zira klik zaten bilgisayardan geliyor ve her itip çekmede klik kapatırsanız bu sefer orksetra inanılmaz uyumsuz ve saçma tınlamaya başlar. solistin en rahat ve düzgün söylediği ritmik aranjeye göre sahne aranjesi yapılır. buna solist en son ok der ve turneye o şeklide çıkarsınız. kafaya göre takılmazsınız yani. burada yıldız tilbe'nin orkestra şefi ne dediyse o. can tüzün'e metronomları veren, onu tilbe'nin itip çekme sorunu olabileceği konusunda uyarmayan da orkestra şefidir. zira bir önceki konserde gayet sorunsuz çalınmıştı aynı aranjeler. neden bu konserde ritmler ve tonlar yakalanamıyor acaba yıldız tilbe tarafından?
    daha sahne aranjesi, orkestra şefi, click track, alt yapı nedir bilmeyen, hadi bilmemek sorun değil ama bu nedir diye bakmaya bile tenezzül etmeyen insanlar burada gelmiş avam avam konuşmuş ya ona benim can sıkıntım.
    yıldız tilbe ile çalacak kadar isim yapmışsan zaten belli yollardan geçmişsin demektir. adama amatör falan diyenin canını fena halde sıkar can tüzün müzisyenliği ile.

    burada yapılan terbiyesizliği savunmayın boşuna. yıldız tilbe'yi alkışlayan net şekilde güç fetişisti, sanattan, müzikten anlamayan, kaba ve kof insandır. yıldız tilbe haklı bile olsa iki şarkı arası kulise gider, müzisyenini çağırtır ve menajerine gerekli konuşmayı yaptırtırdı. profesyonel müzisyenseniz çözüm yolu bulacaksınız. elemanınızı seyirciye mama yapmak bunun en avam, en iğrenç yöntemi.
    orkestra sanatçıyı takip eder diyenleri de justin timberlake, madonna, weeknd, konserlerine alalım bakalım klike göre mi çalıyorlar sanatçının itip çekmesine göre mi? önce konu hakkında bilgi edinin tavsiyem odur.
93 entry daha
hesabın var mı? giriş yap